NBA

NBA: Ο Ντίλον Μπρουκς αντάλλαξε φανέλες με τον Καϊρί Ίρβινγκ χωρίς να τις ανταλλάξει

NBA: Ο Ντίλον Μπρουκς αντάλλαξε φανέλες με τον Καϊρί Ίρβινγκ χωρίς να τις ανταλλάξει

Το fake σκηνικό για τον Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος έβγαλε τη φανέλα του για να την ανταλλάξει με τον Καϊρί Ίρβιγκ, αλλά αυτός δεν την πήρε ποτέ στα χέρια του. Πώς δικαιολογήθηκε ο πόιντ γκαρντ των Μάβερικς.

Ο Ντίλον Μπρουκς είναι σίγουρα ένα από τα πρόσωπα των τελευταίων ημερών στο NBA. Για διαφορετικό λόγο κάθε φορά αγωνιστικό και μη.

Μετά το φινάλε του αγώνα των Γκρίζλις με τους Μάβερικς στο Μέμφις, ο 27χρονος Καναδός περιφερειακός θέλησε να δείξει τον σεβασμό του στον Καϊρί Ίρβινγκ κι έβγαλε τη φανέλα του για να την ανταλλάξει με αυτήν του αντιπάλου του.

Μόνο που το αποτέλεσμα δεν τον δικαίωσε ακριβώς. Ναι μεν ο πόιντ γκαρντ των "καουμπόηδων" τον αγκάλιασε χαιρετώντας τον εγκάρδια, ωστόσο τη στιγμή που ο Μπρουκς έκανε την κίνηση να του δώσει τη φανέλα, αυτός τον προσπέρασε, με αποτέλεσμα να ξεμείνει με δυο εμφανίσεις στα χέρια.

Ήταν ξεκάθαρη μάλιστα η απορία/αμηχανία που ο Μπρουκς ένιωσε τη στιγμή εκείνη, όπως αποτυπώθηκε στην κάμερα.

Εκ των υστέρων αποδείχθηκε πως δεν ήταν κάτι εκούσιο όλο αυτό που συνέβη "Το είδα μετά το παιχνίδι. Πιθανόν θα την πάρω την επόμενη φορά, όχι τώρα", δικαιολογήθηκε ο Ίρβινγκ.

TAGS NBA NBA ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΒΕΡΙΚΣ ΜΕΜΦΙΣ ΓΚΡΙΖΛΙΣ ΚΑΪΡΙ ΙΡΒΙΝΓΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ