NBA

NBA: Ο Μπρους Μπράουν των Μπρούκλιν Νετς "δίκασε" χωρίς έλεος τον Τζέιμς Χάρντεν

NBA: Ο Μπρους Μπράουν των Μπρούκλιν Νετς "δίκασε" χωρίς έλεος τον Τζέιμς Χάρντεν
2022 AP PHOTO/COREY SIPKIN

Τις χειρότερες εντυπώσεις άφησε ο Τζέιμς Χάρντεν στους Νετς, με τον Μπρους Μπράουν να ρίχνει ατάκες γεμάτες δηλητήριο προς τον πρώην συμπαίκτη του που είναι πλέον μέλος των Σίξερς.

Λίγες μόλις ημέρες μετά από την παραχώρηση του Τζέιμς Χάρντεν στους Φιλαντέλφια Σέβεντι Σίξερς, οι Νετς επέστρεψαν τα ξημερώματα της Τρίτης στις νίκες και έκαναν έτσι ένα νέο ξεκίνημα, με την ελπίδα ο Μπεν Σίμονς και ο Κέβιν Ντουράντ να είναι σύντομα διαθέσιμοι ώστε η ομάδα του Μπρούκλιν να ανακτήσει λίγο από το πολύ χαμένο έδαφος των τελευταίων εβδομάδων.

Το highlight της χθεσινής βραδιάς, πάντως, ήταν οι δηλώσεις του Μπρους Μπράουν, τον αθλητικού περιφερειακού των Νετς που "δίκασε" χωρίς έλεος τον Μούσια, με ατάκες που σίγουρα δεν θα τον ευχαρίστησαν όταν τις έμαθε.

"Το κλίμα, η ατμόσφαιρα που επικρατεί στα αποδυτήρια, είναι σπουδαίο αυτή τη στιγμή. Δεν ξέρω πως γίνεται αυτό, όμως όλα άλλαξαν ακριβώς μετά από την Trade Deadline! Πλέον όλοι συμπαθούν όλους, είναι απλά υπέροχο αυτό που συμβαίνει" είπε ο Μπράουν, με τον Χάρντεν να αποχωρεί από ακόμα μία ομάδα έχοντας αφήσει τις χειρότερες εντυπώσεις για τον χαρακτήρα του.

TAGS NBA ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ ΤΖΕΙΜΣ ΧΑΡΝΤΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ