NBA

NBA: Ο Μπουντενχόλζερ δεν ήξερε ότι δούλεψε στην ίδια ομάδα με τον Ουντόκα

NBA: Ο Μπουντενχόλζερ δεν ήξερε ότι δούλεψε στην ίδια ομάδα με τον Ουντόκα
2021 MICHAEL CONROY/AP PHOTO

Σίγουρος ότι είχε αποχωρήσει από τους Σπερς όταν πήγε στο Σαν Αντόνιο ο Ίμε Ουντόκα δήλωσε ο Μάικ Μπουντενχόλζερ. Η αλήθεια, πάντως, ήταν διαφορετική.

Απίστευτο και όμως πέρα για πέρα αληθινό. Ο Μάικ Μπουντενχόλζερ ρωτήθηκε αν είχε πιστέψει ότι ο Ίμε Ουντόκα θα γίνει καλός προπονητής, στην κοινή τους θητεία στους Σαν Αντόνιο Σπερς στη διάρκεια της περιόδου 2012/13, απάντησε ότι δεν θυμάται να έχουν βρεθεί στο ίδιο περιβάλλον και επέμεινε ότι δεν είχε συνεργαστεί με τον νυν προπονητή των Μπόστον Σέλτικς.

"Είμαι σίγουρος ότι είχα φύγει όταν πήγε στους Σπερς" ήταν το σχόλιο του head coach των Μιλγουόκι Μπακς που συνέχισε λέγοντας: "Για την ακρίβεια, δεν ξέρω. Αν ήμουν κι εγώ εκεί, θα ήταν σίγουρα προφανές ότι θα γίνει καλός στη δουλειά του".

Λίγα λεπτά μετά, οι δημοσιογράφοι είπαν στον Ουντόκα ότι ο Μπουντενχόλζερ είχε... κενά μνήμης. "Πράγματι το έχει ξεχάσει; Ναι, στην πρώτη μου σεζόν ως προπονητής, ήμασταν μαζί. Ήταν η τελευταία του χρονιά στο Σαν Αντόνιο πριν πάρει την δουλειά στους Ατλάντα Χοκς". Οι δύο προπονητές έχουν ήδη παλέψει οκτώ φορές στη φετινή σεζόν, με σκορ στο 4-4! Από δύο νίκες πήραν στην κανονική περίοδο, από δύο έχουν στην ημιτελική σειρά της Ανατολικής Περιφέρειας.

TAGS NBA ΣΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ ΣΠΕΡΣ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ