NBA

NBA: Ο... Μπο Κρουζ, aka Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, είναι ελεύθερος και ψάχνει ομάδα

Utah Jazz's Juancho Hernangomez during the first half of an NBA basketball game against the New York Knicks, Sunday, March 20, 2022, in New York. (AP Photo/Seth Wenig)
Utah Jazz's Juancho Hernangomez during the first half of an NBA basketball game against the New York Knicks, Sunday, March 20, 2022, in New York. (AP Photo/Seth Wenig) 2022 AP PHOTO/SETH WENIG

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ ή αλλιώς... Μπο Κρουζ ψάχνει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του καθώς θα αποτελέσει παρελθόν από τους Γιούτα Τζαζ.

Ελεύθερος να αναζητήσει την επόμενή του ομάδα είναι ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ ή για τους σινεφίλ... Μπο Κρουζ. Οι Γιούτα Τζαζ τον έκοψαν από το ρόστερ τους και θα συνεχίσει πλέον ως free agent μέχρι να βρει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Ο Ερνανγκόμεθ αγωνίστηκε για έξι χρόνια στο ΝΒΑ, από το 2016 όταν και φόρεσε την φανέλα των Νάγκετς. Στην πορεία έπαιξε για τους Σέλτικς, τους Τίμπεργουλβς τους Σπερς και πιο πρόσφατα τους Τζαζ. Συνολικά στα έξι χρόνια που έχει αγωνιστεί στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου έχει λάβει το ποσό των 22,640,296 δολαρίων.

Θυμίζουμε πως το όνομά του συνδέθηκε με τη Ρεάλ Μαδρίτης, με την "El Mundo" να εξηγεί στις αρχές του έτους πως ο αθλητικός φόργουορντ αποτελεί τον μεγάλο μεταγραφικό στόχο της "Βασίλισσας" εν όψει του καλοκαιριού.

Φυσικά ο... Μπο Κρουζ, όπως αλλιώς είναι γνωστός το τελευταίο διάστημα έχει έρθει ξανά στο προσκήνιο λόγω της ταινίας "Hustle" στην οποία πρωταγωνιστεί με τον Άνταμ Σάντλερ σε μία παραγωγή του ΛεΜπρόν Τζέιμς. Εκεί ο Ερνανγκόμεθ υποδύεται ένα μπασκετικό ταλέντο από την Ισπανία που αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες και χάρη σε έναν σκάουτ από το ΝΒΑ (τον Άνταμ Σάντλερ) βρίσκει τον δρόμο του μέσα από την σκληρή δουλειά προς το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο).

TAGS NBA ΓΙΟΥΤΑ ΤΖΑΖ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ