NBA

NBA, Ο Μπέβερλι δεν άντεξε και ξέσπασε: "Ο Κρις Πολ είναι κώνος, δεν μαρκάρει κανέναν"

Ο Κρις Πολ μαρκάρει τον Λούκας Ντόντσιτς
Ο Κρις Πολ μαρκάρει τον Λούκας Ντόντσιτς AP PHOTO/TONY GUTIERREZ

Καλεσμένος στην εκπομπή του ESPN για τους τελικούς των Περιφερειών στο ΝΒΑ, ο Πάτρικ Μπέβερλι επιτέθηκε σ' όλους αυτούς που προστατεύουν τον Κρις Πολ και δεν ομολογούν την αλήθεια, υποστηρίζοντας ότι δεν μπορεί να παίξει άμυνα.

Ο Πάτρικ Μπέβερλι είναι από εκείνους τους τύπους που πρώτα δρα και μετά σκέφτεται. Σπανίως κρατά το στόμα του κλειστό και δεν λογαριάζει τίποτα και κανέναν όταν πιστεύει ότι έχει δίκιο.

Στην εκπομπή Get Up του ESPN με τον Τζέι Τζέι Ρέντικ και τον Στίβεν Σμιθ, ο 33χρονος πόιντ γκαρντ των Τίμπεργουλβς άδραξε την ευκαιρία να μιλήσει για τον Κρις Πολ με αφορμή την ήττα - αποκλεισμό των Σανς από τους Μάβερικς στο Game 7 των ημιτελικών της Δύσης.

"Θέλετε να είμαστε ειλικρινείς;" ρώτησε αρχικά ο Μπέβερλι τον Σμιθ κι αμέσως μετά ξεκίνησε να μιλά ασταμάτητα για την ασυλία που έχει εξασφαλίσει ο Κρις Πολ από διαιτητές και δημοσιογράφους. "Θα έπρεπε να έχει αποβληθεί με φάουλ. Είδατε τα replays με τον Μπρόνσον που τον χτυπά στον ώμο, που τον χτυπά στο κεφάλι και οι διαιτητές δεν χρεώνουν τίποτα. Αν ήμουν εγώ, θα το έβλεπαν στο video, θα έδιναν αντιαθλητικό. Αυτόν δεν τον τιμωρούν. Δεν μπορεί να μαρκάρει".

Εκείνη τη στιγμή ο Σμιθ τον διέκοψε για να ρωτήσει με έμφαση αν εννοεί πως ο βετεράνος πλέι μέικερ, ένας εκ των κορυφαίων όλων των εποχών, είναι πλέον ανεπαρκής αμυντικά. Και ο Μπέβερλι σήκωσε ακόμη περισσότερο τον τόνο της φωνής του για να επιχειρηματολογήσει υπέρ της άποψής του. Χρησιμοποίησε μάλιστα έναν ιδιαίτερο χαρακτηρισμό για να τον περιγράψει.

"Όχι δεν μπορεί. Δεν υπάρχουν άνθρωποι που θα πουν την αλήθεια, φοβούνται. Εγώ δεν λέω ψέματα και δεν με νοιάζει. Όλο το ΝΒΑ γνωρίζει ότι δεν μπορεί να παίξει άμυνα κανέναν. Πώς τον φωνάζουν; Κώνο. Ξέρετε τι κάνουν οι κώνοι; Το καλοκαίρι χρησιμοποιούμε τους κώνους για να κινούμαστε γύρω τους. Αυτό ακριβώς είναι. Όλοι το ξέρουν, αλλά δεν το αποδέχονται. Συκοφαντήστε τον κι αυτόν τον όπως τον Μπεν Σίμονς", ισχυρίστηκε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

TAGS NBA ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ ΜΑΒΕΡΙΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ