NBA

NBA: Ο Μίτσελ των Τζαζ μπήκε στο πρωτόκολλο διάσεισης

Ο Ντόνοβαν Μίτσελ με την φανέλα των Τζαζ
Ο Ντόνοβαν Μίτσελ με την φανέλα των Τζαζ Ⓒ 2021 GEORGE FREY/ASSOCIATED PRESS

Ο Ντόνοβαν Μίτσελ των Τζαζ μπήκε στο πρωτόκολλο διάσεισης του NBA, κάτι που σημαίνει ότι οφείλει να ακολουθήσει συγκεκριμένα βήματα πριν επιστρέψει στο παρκέ.

Η ήττα (101-95) από τους Λέικερς στο Λ.Α ήταν τελικά το μικρότερο κακό για τους Τζαζ. Και αυτό γιατί διαπιστώθηκε ότι κατά την διάρκεια του αγώνα υπέστη διάσειση ο Ντόνοβαν Μίτσελ.

Όπως ενημέρωσαν οι Τζαζ, ο σταρ της ομάδας δέχθηκε ένα χτύπημα στο κεφάλι προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και μετά τον αγώνα είχε συμπτώματα διάσεισης, με αποτέλεσμα να αποφασιστεί να μπει στο σχετικό πρωτόκολλο και να τεθεί εκτός τουλάχιστον για τον επόμενο αγώνα της ομάδας.

Με βάση το πρωτόκολλο διάσεισης του NBA, για να επανέλθει ένας παίκτης πρέπει να ακολουθήσει συγκεκριμένα βήματα, ξεκινώντας από το να μην έχει συμπτώματα. Ακολούθως, θα πρέπει να εξεταστεί από γιατρό και να περάσει μία σειρά από τεστ, πριν τελικά ο γιατρός των Τζαζ να έχει επικοινωνία με τον υπεύθυνο του NBA για το πρωτόκολλο διάσεισης και να αποφασιστεί από κοινού η επιστροφή του αθλητή στα παρκέ.

Την φετινή σεζόν ο Μίτσελ έχει 25.5 πόντους, 4 ριμπάουντ, 5.2 ασίστ και 1.6 κλεψίματα μέσο όρο σε 34 λεπτά συμμετοχής.

TAGS NBA ΗΠΑ ΓΙΟΥΤΑ ΤΖΑΖ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ