NBA

NBA: Ο Μάρι γλέντησε τον Μπανκέρο εντός παρκέ και μετά άνοιξαν κόντρα μέσω Instagram

NBA: Ο Μάρι γλέντησε τον Μπανκέρο εντός παρκέ και μετά άνοιξαν κόντρα μέσω Instagram
PRINTSCREEN

Ο Ντεζούντε Μάρι των Χοκς και το Νο1 του NBA Draft 2022, Πάολο Μπανκέρο των Μάτζικ, τέθηκαν αντιμέτωποι σε αγώνα επίδειξης με τον πρώτο να εκθέτει τον δεύτερο, κάτι που οδήγησε σε κόντρα μέσω Instagram.

Οι αγώνες επίδειξης όπου συμμετέχουν NBAερς συνεχίζονται. Οι Ντεζούντε Μάρι (Χοκς) και Πάολο Μπανκέρο (Νο1 στο NBA Draft 2022 από τους Μάτζικ) τέθηκαν αντίπαλοι σε έναν αγώνα. Ο πρώτος... γλέντησε τον δεύτερο σε μία φάση. Και αυτή ήταν η αρχή μίας κόντρας.

Με τους δύο παίκτες να έχουν αρκετές στιγμές έντασης μέσα το παιχνίδι - και τον Μάρι να εμφανίζεται κάποια στιγμή να φωνάζει στο κοινό ότι ο Μπανκέρο είναι... παιδί - η κόντρα έμελλε να συνεχιστεί και έξω από το παρκέ, στους επίσημους λογαριασμούς στο Instagram.

Την αρχή έκανε ο Μπανκέρο, γράφοντας: "Χαχα, με έκανες unfollow στο Instagram, οπότε είναι προσωπικό έτσι; Εντάξει, απλώς φρόντισε να με μαρκάρεις την επόμενη φορά που θα είμαστε αντίπαλοι και σταμάτα να ζητάς να γίνει double-team".

Ο Μάρι από την πλευρά του όμως δεν άφησε το θέμα έτσι και απάντησε με ένα ακόμα πιο επιθετικό post στο Instagram: "Προσπάθησες να μου επιδείξεις ότι ήσουν το Νο1 στο NBA Draft όταν εγώ σε υποστήριζα όταν ήσουν παιδί και μου ζητούσες να παίρνεις ριμπάουντ για να κάνω σουτ. Μην μπαίνεις στο Ίντερνετ λέγοντας πράγματα. Άλλαξες από το ταπεινό παιδί που ήσουν και ξέρεις ότι λέω αλήθεια! Τα κατάφερες να μπεις στο NBA, άλλαξες και έχασες τον σεβασμό μου!

Μείνε ταπεινός. Αυτό που βιώνεις είναι αληθινό, όχι αστείο. Ακόμα θέλω να τα καταφέρεις, επειδή τέτοιος άνθρωπος είμαι".

Δείτε το VIDEO με τις καλύτερες στιγμές των δύο παικτών από το παιχνίδι και την κόντρα τους:

TAGS NBA ΗΠΑ ΑΤΛΑΝΤΑ ΧΟΚΣ ΟΡΛΑΝΤΟ ΜΑΤΖΙΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ