NBA

NBA, Ο Λίλαρντ πήρε θέση για την γροθιά του Γκριν στον Πουλ: "Όταν υπάρχει ένταση πρέπει να περιμένεις πως κάτι θα γίνει"

Ο Ντέιμιαν Λίλαρντ
Ο Ντέιμιαν Λίλαρντ AP PHOTO/JOHN MCCOY

Ο Ντέμιαν Λίλαρντ πήρε θέση για το περιστατικό ανάμεσα στον Ντρέιμοντ Γκριν και τον Τζόρνταν Πουλ και την γροθιά του πρώτου που προκάλεσε αντιδράσεις στο ΝΒΑ, λέγοντας πως επρόκειτο για ένα ατυχές συμβάν που ωστόσο μπορεί να συμβεί στα αποδυτήρια κάποιας ομάδας.

Η γροθιά του Ντρέιμοντ Γκριν στον Τζόρνταν Πουλ στην προπόνηση των Γουόριορς προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στο ΝΒΑ. Οι οι δύο παίκτες είχαν μία έντονη διαφωνία στην προπόνηση ανταλλάσσοντας ορισμένες κουβέντες, με τον Πουλ να σπρώχνει τον Γκριν και τον δεύτερο να απαντά με γροθιά.

Το ΤΜΖ μάλιστα διέρρευσε το video από την στιγμή, την ώρα που ο Ντρέιμοντ Γκριν μίλησε για την απαράδεκτη ενέργειά του σε συνέντευξη Τύπου στο Σαν Φρανσίσκο και έθεσε τον εαυτό του προσωρινά εκτός ομάδας.

Θέση για το συγκεκριμένο περιστατικό πήρε και ο σταρ των Πόρτλαντ Μπλέιζερς, Ντέμιαν Λίλαρντ τονίζοντας πως επρόκειτο για ένα ατυχές συμβάν που ωστόσο μπορεί να συμβεί στις ομάδες αναφέροντας παράλληλα πως ήταν ενάντια της διαρροής του video στο διαδίκτυο.

Επιπλέον έδωσε την δική του εξήγηση στην απαράδεκτη πράξη του Γκριν αναφέροντας αν έχει ζήσει παρόμοιο περιστατικό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντέμιαν Λίλαρντ:

"Είναι ατυχές. Όταν περνάς τόσο χρόνο με τους συμπαίκτες σου όπως κάνουμε εμείς, θες να περνάς ευχάριστα και να υπάρχει σεβασμός. Θα έλεγα ψέματα αν σου έλεγα πως δεν έχω δει στιγμές έντασης στην καριέρα μου. Είμαι σίγουρος πως αυτά υπάρχουν στα αποδυτήρια όλων των ομάδων. Ποτέ δεν θες να βλέπεις τέτοια περιστατικά. Πιστεύω πως ό,τι γίνεται πίσω από κλειστές πόρτες πρέπει να μένει εκεί. Πρέπει να υπάρχει σωστή διαχείριση της κατάστασης αλλά να παραμείνει ιδιωτικό. Θεωρώ λάθος το γεγονός πως βγήκε το video.

Αναφορικά με την γροθιά, όσο λάθος και να ήταν πιστεύω πως αν είσαι φίλος του μποξ, εκεί λένε πως πρέπει να προστατεύεις τον εαυτό σου σε όλες τις στιγμές. Νομίζω πως ο Γκριν, τον οποίο γνωρίζω καλά, πιθανότατα έφυγε από το γήπεδο λέγοντας 'δεν θα έπρεπε να το έχω κάνει αυτό στον συμπαίκτη μου'. Και ο Πουλ λογικά θα είπε 'όταν σπρώχνω κάποιον πρέπει να ξέρω πως θα αντιδράσει'. Είναι ένα ατυχές συμβάν".

Για το αν έχει ζήσει κάτι παρόμοιο: "Στο κολλέγιο ναι. Στο ΝΒΑ υπήρξαν μερικές κόντρες αλλά και οι δύο πλευρές ήταν προετοιμασμένες".

Για το αν είναι ασυνήθιστο να βλέπουμε έναν συμπαίκτη να δίνει γροθιά: "Θεωρώ πως πλέον στο ΝΒΑ είναι συνηθισμένες οι αντιδράσεις 'Κανείς δεν θα κάνει τίποτα'. Όλοι το λένε γρήγορα αυτό. Επομένως όταν όντως κάποιος κάνει κάτι είναι το τέλος του κόσμου. Όπως είπα είναι ένα ατυχές συμβάν. Αλλά αν δύο ενήλικες άντρες ανταλλάσσουν κάποιες κουβέντες, υπάρχει ένταση και ο ένας σπρώχνει τον άλλον τότε πρέπει να περιμένεις πως κάτι θα γίνει. Έτσι το βλέπω εγώ".

TAGS NBA ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΤΡΕΙΛ ΜΠΛΕΙΖΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ