NBA

NBA: Ο Κίφερ Σάικς άρπαξε την ευκαιρία και περιμένει την απόφαση των Πέισερς

NBA: Ο Κίφερ Σάικς άρπαξε την ευκαιρία και περιμένει την απόφαση των Πέισερς
2021 AP PHOTO/FRANK FRANKLIN II

Το δεκαήμερο συμβόλαιο του Κίφερ Σάικς ολοκληρώνεται σήμερα και ο 28χρονος Αμερικανός πόιντ γκαρντ περιμένει την απόφαση των Ιντιάνα Πέισερς, λίγες ώρες μετά από τους 22 πόντους απέναντι στους Νιου Γιορκ Νικς.

Έναν χρόνο μετά από το πολύ σύντομο πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό, ο Κίφερ Σάικς ζει επιτέλους το όνειρό του. Οι Πέισερς του έδωσαν δεκαήμερο συμβόλαιο, το οποίο ολοκληρώνεται σήμερα (5/1) και εκείνος άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά για να κερδίσει και κάτι περισσότερο. Ένα δεύτερο δεκαήμερο; Ένα Two-Way; Μία συμφωνία έως το τέλος της περιόδου; Θα φανεί. Σίγουρα όμως ο ύψους 1μ.80 πόιντ γκαρντ ήταν την σωστή στιγμή, στο σωστό μέρος και ολοκλήρωσε το δεκαήμερο deal με τον εντυπωσιακότερο τρόπο.

Στην ήττα από τους Νικς στην Νέα Υόρκη, ο Σάικς σκόραρε 22 πόντους (4/8 δίποντα, 4/8 τρίποντα, 2/3 βολές), μάζεψε τέσσερα ριμπάουντ, μοίρασε έξι ασίστ, έκλεψε μία μπάλα και έκανε μόλις ένα λάθος σε 37:54, έχοντας δίπλα του στην αρχική πεντάδα τον Τζάστιν Χόλιντεϊ, τον Ντουέιν Ουάσινγκτον, τον Ντομάντας Σαμπόνις και τον Μάιλς Τέρνερ.

Ο Σάικς περιμένει πλέον την απόφαση των Πέισερς, που έχουν τους Ντουέιν Ουάσινγκτον - Τέρι Τέιλορ με Two-Way συμβόλαια. Ο δεύτερος δεν έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής και δεν αποκλείεται να δούμε ανακατατάξεις, υπέρ του πρώην παίκτη των Όστιν Σπερς, της Ανιάνγκ, της Άνκαρα, της Σκαντόνε, των Γκουαντζόου Λονγκ Λάιονς, της Ολίμπια Μιλάνο, της Τουρκ Τέλεκομ, του Παναθηναϊκού, της Σάουθ Ιστ Μέλμπουρν και των Φορτ Γουέιν Μαντ Άντς που στα 28 του χρόνια απολαμβάνει την καθημερινότητά του όσο ποτέ.

TAGS NBA ΙΝΤΙΑΝΑ ΠΕΙΣΕΡΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ