NBA

NBA: Ο Κέντρικ Λαμάρ φύλαξε έναν στίχο για τον Καϊρί Ίρβινγκ και την αντιεμβολιαστική ρητορική του

Ο Καϊρί Ίρβινγκ με τη φανέλα των Μπρούκλιν Νετς
Ο Καϊρί Ίρβινγκ με τη φανέλα των Μπρούκλιν Νετς PHOTO CREDITS: © 2021 FRANK FRANKLIN II / AP IMAGES

Το νέο άλμπουμ του Κέντρικ Λαμάρ έκανε θόρυβο ήδη από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του, με τον διάσημο καλλιτέχνη να αφιερώνει -μεταξύ άλλων- έναν στίχο στον Καϊρί Ίρβινγκ και την αντιεμβολιαστική φιλοσοφία του.

Τα ξημερώματα της Παρασκευής 13 Μαΐου, το νέο άλμπουμ του Κέντρικ Λαμάρ βγήκε στον αέρα, δημιουργώντας πολύ θόρυβο εντός μερικών ωρών. Το ενδιαφέρον -μεταξύ άλλων- στην περίπτωση του είναι πως αφιέρωσε έναν στίχο στον Καϊρί Ίρβινγκ και την αντιεμβολιαστική ρητορική που είχε σε όλη τη διάρκεια της πανδημίας.

Συγκεκριμλενα, στο "Savior" αναφέρεται πως "είδα έναν χριστιανό να λέει πως το εμβόλιο είναι το σημάδι του θηρίου, μετά κόλλησε κορονοϊό και προσευχήθηκε στη Pfizer για ανακούφιση. Μετά κόλλησα εγώ τον κορονοϊό και άρχισα να αμφισβητώ τον Καϊρί".

Θυμίζουμε πως ο σούπερ σταρ των Μπρούκλιν Νετς αρνήθηκε επανειλημμένως να εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού, με αποτέλεσμα να χάσει το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν και να καταλήξει να παίζει για πρώτη φορά στην έδρα της ομάδας του, λίγες εβδομάδες πριν πέσει η αυλαία για εκείνων και τους συμπαίκτες του -ελέω της σκούπας από τους Μπόστον Σέλτικς.

TAGS NBA ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ