NBA

NBA: Ο Καρλ Άντονι Τάουνς εξέθεσε ανεπανόρθωτα τον Ζακ Κόλινς μέσα σε 4'23''

Ο Καρλ Άντονι Τάουνς
Ο Καρλ Άντονι Τάουνς © 2022 JOHN RAOUX / AP IMAGES

Ο Ζακ Κόλινς μάρκαρε τον Καρλ Άντονι Τάουνς για 4'23'' τα ξημερώματα της Τρίτης 15 Μαρτίου. Διάστημα που έφτανε στον "ΚΑΤ" προκειμένου να βάλει 24 πόντους με 9/12 σουτ.

Τα ξημερώματα της Τρίτης 15 Μαρτίου, ο Καρλ Άντονι Τάουνς πήρε παραμάζωμα όλη την άμυνα των Σαν Αντόνιο Σπερς. Στα 36'11'' που έμεινε στο παρκέ πρόλαβε να σημειώσει 60 πόντους (career high) με 12/20 δίποντα, 7/11 τρίποντα και 15/16 βολές, εκθέτοντας όποιον παίκτη κι αν έβαλε πάνω του ο Γκρεγκ Πόποβιτς.

Ποιος φάνηκε περισσότερο ανεπαρκής από κάθε άλλον; Ο Ζακ Κόλινς. Ο 24χρονος ψηλός των "Σπιρουνιών" δεν είχε το χειρότερο +/- της ομάδας (αυτό ανήκε στον Κέλντον Τζόνσον με -18 σε 37'12'' συμμετοχής), εκτέθηκε όμως ανεπανόρθωτα από τον Καρλ Άντονι Τάουνς.

Πώς μεταφράζεται αυτό; Σύμφωνα με το NBA Stats, ο Καρλ Άντονι Τάουνς πρόλαβε να σημειώσει 24 πόντους στα 4'23'' που βρήκε απέναντι τον Ζακ Κόλινς, διάστημα στο οποίο είχε 4/6 δίποντα, 5/6 τρίποντα και 1/1 βολή.

Πρόκειται αν μη τι άλλο για μια σπάνια ένδειξη (τόσο μεγάλης) αμυντικής αδυναμίας στο ΝΒΑ, η οποία έχει βέβαια εξήγηση ως ένα βαθμό. Βλέπετε, ο ψηλός του Σαν Αντόνιο έχασε όλη την περσινή σεζόν λόγω τραυματισμού, ενώ φέτος άρχισε την αγωνιστική περίοδο στη G-League για να βρει ρυθμό.

TAGS NBA ΜΙΝΕΣΟΤΑ ΤΙΜΠΕΡΓΟΥΛΒΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ