NBA

NBA: Ο ιδιοκτήτης των Νετς εξέθεσε τον Ντουράντ στηρίζοντας δημόσια Νας και Μαρκς

NBA: Ο ιδιοκτήτης των Νετς εξέθεσε τον Ντουράντ στηρίζοντας δημόσια Νας και Μαρκς
© 2022 SETH WENIG / AP IMAGES

Λίγες μόλις ώρες μετά την διαρροή της είδησης ότι ο Κέβιν Ντουράντ ζήτησε την απομάκρυνση των Σον Μαρκς και Στιβ Νας για να μείνει στους Νετς, ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Τζο Τσάι, τοποθετήθηκε δημόσια για το θέμα, λέγοντας ότι στηρίζει τους δύο άνδρες.

Η είδηση ότι ο Κέβιν Ντουράντ απαίτησε από τον Τζο Τσάι την απομάκρυνση των Σον Μαρκς και Στιβ Νας για να μείνει στην ομάδα έκανε τον γύρω του κόσμου. Πολλοί περίμεναν την αντίδραση του ιδιοκτήτη των Νετς στην διαρροή της συζήτησης των δύο ανδρών. Λίγοι περίμεναν ότι αυτό θα γινόταν μέσω twitter.

Σε μία αν μη τι άλλο περίεργη εξέλιξη, ο Τζο Τσάι αποφάσισε να πάρει θέση για το ζήτημα μέσω του επίσημου λογαριασμού του στην γνωστή πλατφόρμα, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά την είδηση. "Η διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο έχουν στην στήριξή μου. Θα πάρουμε αποφάσεις για το καλύτερο συμφέρον των Νετς" έγραψε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας του Μπρούκλιν, δείχνοντας με τον τρόπο του ότι δεν αποδέχθηκε το αίτημα του Ντουράντ.

Όπως γίνεται σαφές μετά και από την συγκεκριμένη εξέλιξη, πλέον μοιάζει σχεδόν αδύνατο να αγωνιστεί ξανά με την φανέλα των Νετς ο Ντουράντ, με το γυαλί να έχει ραγίσει. Βασικά, από την στιγμή που έγινε γνωστό το περιεχόμενο της συζήτησης της ιδιωτικής συνάντησης των δύο ανδρών έγινε σαφές πως η πλευρά που αποφάσισε να διαρρεύσει την είδηση έχει πάρει ήδη τις αποφάσεις της, ωθώντας και την άλλη πλευρά να πάρει τις δικές της.

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ ΚΕΒΙΝ ΝΤΟΥΡΑΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ