ΛΟΥΚΑ ΝΤΟΝΤΣΙΤΣ

NBA: Ο ιδιοκτήτης των Μάβερικς αποκάλυψε πως ο Ντόντσιτς δουλεύει πάνω σε μία νέα κίνηση

Ο Λούκα Ντόντσιτς κόντρα στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς στους τελικούς της Δύσης
Ο Λούκα Ντόντσιτς κόντρα στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς © 2022 TONY GUTIERREZ/ASSOCIATED PRESS

Ο Λούκα Ντόντσιτς έχει εξελιχθεί σε έναν σταρ του ΝΒΑ, με τον ιδιοκτήτη των Μάβερικς, Μαρκ Κιούμπαν να αποκαλύπτει σε πρόσφατη συνέντευξή του πως ο "Luka Magic" ετοιμάζεται να "τρελάνει" κι άλλο το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου με νέα κίνηση.

Προτεραιότητά του τη δεδομένη στιγμή είναι οι υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα της Σλοβενίας, με την οποία θα παλέψει για να κατακτήσει ξανά το χρυσό στο EuroBasket. Ο Λούκα Ντόντσιτς ωστόσο ετοιμάζεται να αφήσει και τη νέα χρονιά το ΝΒΑ με το στόμα ανοιχτό.

Όπως αποκάλυψε ο ιδιοκτήτης των Μάβερικς, Μαρκ Κιούμπαν σε πρόσφατη συνέντευξή του ο "Luka Magic" ετοιμάζεται να προσθέσει κάτι νέο στο παιχνίδι του. Δίχως να πει τι ακριβώς θα είναι αυτό, ο Ντόντσιτς θα προσθέσει μία ακόμα νέα κίνηση στο playbook του, όπως είχε κάνει και στη φούσκα του Ορλάντο.

"Δεν μπορώ να πω τι θα κάνει. Θα δούμε. Αν δείτε κάτι και αναρωτηθείτε από που ήρθε θα είναι αυτό. Είναι μία κίνηση, ένα σουτ. Και αυτό θέλω να προσθέσει".

Παράλληλα ο Κιούμπαν τον στήριξε ανοιχτά λέγοντας πως οι Μάβερικς δεν χρειάζονται άλλον σταρ και πως ο Σλοβένος έχει αναλάβει αυτόν τον ρόλο. "Δεν νομίζω πως τη δεδομένη στιγμή θέλουμε έναν δεύτερο σταρ ή κάτι τέτοιο. Είναι κάτι παραπάνω για εμάς. Θέλουμε απλά χρόνο, εμπειρία και τριβή σε δύσκολες καταστάσεις στα playoffs και αυτό θα έχει αποτέλεσμα".

TAGS ΛΟΥΚΑ ΝΤΟΝΤΣΙΤΣ ΜΑΒΕΡΙΚΣ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ