NBA

NBA: Ο Γουίλιαμσον έκανε ένεση στο πόδι, θα μείνει εκτός για ακόμα 4-6 εβδομάδες τουλάχιστον

Ο Ζάιον Γουίλιαμσον
Ο Ζάιον Γουίλιαμσον Ⓒ 2021 DERICK HINGLE/ ASSOCIATED PRESS

Τα άσχημα μαντάτα συνεχίζονται για τον Ζάιον Γουίλιαμσον, με τους Πέλικανς να ανακοινώνουν ότι ο σταρ της ομάδας έκανε ένεση στο τραυματισμένο του πόδι και αναμένεται να επανεξεταστεί σε 4-6 εβδομάδες, κάτι που σημαίνει ότι στο καλύτερο σενάριο θα πατήσει παρκέ ξανά τέλη Ιανουαρίου.

Ο Ζάιον Γουίλιαμσον συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τον τραυματισμό του στο δεξί πόδι. Τουλάχιστον έχει κάτι να ελπίζει θα έλεγε κάποιος σε σχέση με μία εβδομάδα νωρίτερα που τέθηκε εκτός επ' αόριστον, ωστόσο η νέα ενημέρωση δεν αφήνει πολλά περιθώρια αισιοδοξίας.

Όπως λοιπόν ενημέρωσαν οι Πέλικανς, ο Γουίλιαμσον έκανε ένεση στο ταλαιπωρημένο του δεξί πόδι προκειμένου να ενισχύσει την διαδικασία ανάρρωσης στο οστό του και η περίπτωσή του θα επανεξεταστεί σε 4-6 εβδομάδες, όταν και θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις. Κοινώς, αυτό σημαίνει ότι θα μείνει εκτός τουλάχιστον μέχρι τέλη Ιανουαρίου. Και αυτό είναι το αισιόδοξο σενάριο.

Όλα αυτά έρχονται μόλις τρεις εβδομάδες μετά την ενημέρωση ότι ο Γουίλιαμσον είχε πάρει το ιατρικό "ΟΚ" για να επιστρέψει στα παρκέ, με το κλίμα ωστόσο να αλλάζει άμεσα όταν οι Πέλικανς ενημέρωσαν μία εβδομάδα αργότερα ότι θα αργούσε να πατήσει παρκέ αφού είχε πρηστεί το εγχειρισμένο του δεξί πόδι, στο οποίο είχε υποβληθεί σε επέμβαση το καλοκαίρι.

TAGS NBA ΗΠΑ ΝΙΟΥ ΟΡΛΙΑΝΣ ΠΕΛΙΚΑΝΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ