ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ

NBA: Ο Γκριν προέβλεψε τον αντίπαλο των Γουόριορς στους τελικούς: "Θα παίξουμε με τους Σέλτικς"

NBA: Ο Γκριν προέβλεψε τον αντίπαλο των Γουόριορς στους τελικούς: "Θα παίξουμε με τους Σέλτικς"

Οι Γουόριορς επέστρεψαν στους τελικούς του ΝΒΑ εκεί όπου περιμένουν τον αντίπαλό τους, με τον Ντρέιμοντ Γκριν να προβλέπει πως αυτός θα είναι οι Μπόστον Σέλτικς.

Το πρώτο εισιτήριο για τους τελικούς του ΝΒΑ πήγε στα χέρια των Γουόριορς μετά από την νίκη στο πέμπτο ματς απέναντι στους Μάβερικς. Στεφ Κάρι και Ντρέιμοντ Γκριν βρέθηκαν στο πλατό της εκπομπή του Σακίλ Ο'Νιλ στο ΤΝΤ, με τον δεύτερο να κάνει την πρόβλεψή του αναφορικά με τον αντίπαλο της ομάδας του Γκόλντεν Στέιτ.

Ο Γκριν ρωτήθηκε από τον Σακίλ για το ποια ομάδα (εκ των Σέλτικς και Χιτ) προτιμάει να βρει στον τελικό και εκείνος του απάντησε για το ποια ομάδα πιστεύει πως θα είναι στον τελικό.

"Και οι δύο ομάδες είναι σκληρές. Η Βοστώνη δημιουργεί πολλά προβλήματα κυρίως επιθετικά, ενώ η άμυνά τους είναι εκπληκτική. Θα σου πω ποιους πιστεύω πως θα αντιμετωπίσουμε. Θα παίξουμε με τους Σέλτικς".

Θυμίζουμε πως οι Σέλτικς ήταν η ομάδα που απέκλεισε τους Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους ημιτελικούς της Ανατολής, ενώ ήδη η ομάδα της Βοστώνης προηγείται των Χιτ με 3-2 στην σειρά των τελικών, έχοντας την ευκαιρία να την κλείσει μέσα στην έδρα της τα ξημερώματα του Σαββάτου (28/5, 03:30).

TAGS ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ NBA ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ