ΓΙΟΥΤΑ ΤΖΑΖ

NBA, Ο Γκομπέρ αποχαιρέτησε τους Γιούτα Τζαζ: "Ήμουν απλά ένα παιδί από την Γαλλία όταν ήρθα πριν 9 χρόνια"

Ο Ρούντι Γκομπέρ με τη φανέλα των Γιούτα Τζαζ σε ματς κόντρα στους Μέμφις Γκρίζλις | 29 Μαΐου 2021
Ο Ρούντι Γκομπέρ με τη φανέλα των Γιούτα Τζαζ σε ματς κόντρα στους Μέμφις Γκρίζλις | 29 Μαΐου 2021 @2021 JOHN AMIS/AP IMAGES

Ο Ρούντι Γκομπέρ αλλάζει σελίδα στην καριέρα του και αφήνει τους Γιούτα Τζαζ μετά από εννιά χρόνια, αποχαιρετώντας τους με ένα μήνυμα μέσω Twitter.

Η βόμβα στο ΝΒΑ έσκασε το βράδυ της Παρασκευής 1 Ιουλίου όταν οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς απέκτησαν τον Ρούντι Γκομπέρ από τους Γιούτα Τζαζ, στέλνοντάς τους πέντε παίκτες και τέσσερα draft picks πρώτων γύρων. Η κίνηση αυτή θα μπορούσε να θεωρηθεί η μεγαλύτερη ως τώρα στην διάρκεια της free agency με την Μινεσότα να προσθέτει στο ρόστερ της ένα τεράστιο όπλο.

Ο Γάλλος σέντερ πήγε στην Γιούτα πριν εννιά χρόνια, το 2013 και έκτοτε παρέμεινε στην ομάδα ως πιστός στρατιώτης της. Η ώρα για αλλαγή και το βήμα παραπέρα ήρθε και ο Γκομπέρ θα φοράει την φανέλα των Τίμπεργουλβς τη νέα σεζόν, δίχως όμως να ξεχνά όσα του πρόσφεραν οι Τζαζ.

Με ανάρτησή του στο Twitter θέλησε να αποχαιρετήσει την ομάδα που του άνοιξε τον δρόμο στο ΝΒΑ γράφοντας: "Γιούτα! Ήμουν απλά ένα παιδί από την Γαλλία όταν ήρθα εδώ πριν από εννιά χρόνια αλλά το έζησα στο έπακρον από την πρώτη μέρα. Μεγάλωσα και ωρίμασα ως άντρας και ως παίκτης και είμαι ευγνώμων για όλες τις στιγμές. Η Γιούτα και η κοινωνία της θα έχει πάντα μία ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου. Το ταξίδι συνεχίζεται. Πολλή αγάπη".

TAGS ΓΙΟΥΤΑ ΤΖΑΖ NBA ΜΙΝΕΣΟΤΑ ΤΙΜΠΕΡΓΟΥΛΒΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ