NBA

NBA: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε πλάκα ενόψει των γενεθλίων του με απάντηση γεμάτη υπονοούμενα

NBA: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε πλάκα ενόψει των γενεθλίων του με απάντηση γεμάτη υπονοούμενα
PRINTSCREEN

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε όρεξη για αστεία μετά από την νίκη επί των Μάτζικ λόγω των σημερινών (6/12) γενεθλίων του και σε ερώτηση για το τι θα κάνει απάντησε με υπονοούμενα, ξεσπώντας σε γέλια.

Οι Μπακς νίκησαν με 109-102 τους Μάτζικ στο Ορλάντο, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σταμάτησε στους 34 πόντους και στην συνέχεια έδωσε υπογεγραμμένα τα παπούτσια του στον γιο του Νικ Καλάθη. Απολύτως λογικά, μετά τον αγώνα είχε όρεξη για αστεία. Και προκάλεσε άφθονο γέλιο.

Με έναν δημοσιογράφο να αναφέρει ότι έρχονται τα γενέθλιά του (σήμερα, 6 Δεκεμβρίου, ο Γιάννης κλείνει τα 28 του χρόνια) και αν θα κάνει κάτι ξεχωριστό, ο σταρ των Μπακς απάντησε με χιούμορ, προκαλώντας άφθονο γέλιο. Συγκεκριμένα, ο Γιάννης απάντησε:

"Δεν ξέρω αν η σύντροφός μου έχει σχεδιάσει κάτι για εμένα, ελπίζω πως θα έχει σχεδιάσει κάτι. Ίσως μια τούρτα γενεθλίων ή μια κάρτα γενεθλίων, κάποιο ρολόι ή κάποιο κόσμημα, θα το λάτρευα αυτό. Δεν θέλω να πάω για δείπνο, επειδή έχω παιχνίδι την επόμενη μέρα και προτιμώ να ξεκουραστώ, να κάνω την αποθεραπεία μου, να κοιμηθώ και να παίξω με τα παιδιά μου. Αφού βάλω τα παιδιά για ύπνο... ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει, σωστά; Μπορεί τα πράγματα να γίνουν λίγο... freaky. Είναι τα γενέθλιά μου"

Δείτε το VIDEO:

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ