NBA

NBA, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποθέωσε τον Ίβαν Μόμπλι των Καβαλίερς: "Μπορεί να γίνει καλύτερος από μένα"

Ο Ίβαν Μόμπλι με αντίπαλο τον Γιάννη Αντετοκούνμπο σε αγώνα των Καβαλίερς με τους Μπακς
Ο Ίβαν Μόμπλι με αντίπαλο τον Γιάννη Αντετοκούνμπο σε αγώνα των Καβαλίερς με τους Μπακς Ⓒ 2022 TONY DEJAK/ ASSOCIATED PRESS

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποθέωσε τον Ίβαν Μόμπλι των Καβαλίερς σε δηλώσεις του σε ΜΜΕ του Κλίβελαντ, λέγοντας ότι ο νεαρός φόργουορντ/σέντερ μπορεί να γίνει καλύτερος από αυτόν στο μέλλον.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πιστεύει στις δυνατότητες του Ίβαν Μόμπλι. Βασικά, πιστεύει τόσο πολύ που δεν δίστασε σε δηλώσεις του να υποστηρίξει ότι ο φόργουορντ/σέντερ των Καβαλίερς μπορεί να γίνει καλύτερος από αυτόν στο μέλλον.

Ο "Greek Freak" μίλησε στην ιστοσελίδα "cleveland.com" μετά την νίκη των Μπακς επί των Καβαλίερς (117-102) και όταν ρωτήθηκε για τον Μόμπλι έσταζε μέλι για τον δευτεροετή φόργουορντ/σέντερ.

"Μπορεί να γίνει καλύτερος από εμένα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να μην συμβεί αυτό. Απόαυτόν εξαρτάται" δήλωσε αρχικά ο Γιάννης, για να προσθέσει στην συνέχεια: "Πάντα προσπαθώ να βελτιώνομαι. Κάθε μέρα. Ο Μόμπλι έχει το ταλέντο να γίνει πολύ, πολύ καλός παίκτης. Είναι πάνω από 2.10 μέτρα, κινείται καλά, μπορεί να σουτάρει, είναι πολύ έξυπνος. Παρακολουθεί VIDEO με άλλους παίκτες, το οποίο είναι πολύ, πολύ καλό για νεαρούς παίκτες. Αν το πάρει στα σοβαρά όλο αυτό, μπορεί να γίνει σπουδαίος".

Κλείνοντας, ο σταρ των Μπακς εξήγησε γιατί πιστεύει ότι ο Μόμπλι μπορεί να τον ξεπεράσει: "Δεν είχα τους δικούς του μέσους όρους στην δεύτερη σεζόν μου, οπότε είδε βρίσκεται ένα βήμα πιο μπροστά από ότι ήμουν. Στο χέρι του είναι. Αν μείνει ταπεινός, συνεχίσει να δουλεύει σκληρά και εστιάσει στο παιχνίδι, δείξει αγάπη για το παιχνίδι, θα γίνει πολύ καλός".

Για την ιστορία, ο 21χρονος Μόμπλι έχει μέχρι στιγμής την φετινή σεζόν 14.5 πόντους, 8.5 ριμπάουντ, 2.4 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1.4 κοψίματα μέσο όρο σε 34 λεπτά συμμετοχής. Στην δεύτερη σεζόν του στο NBA, ο Γιάννης - που τότε ήταν 20 χρονών - είχε 12.7 πόντους, 6.7 ριμπάουντ, 2.6 ασίστ, 0.9 κλεψίματα και 1 κόψιμο μέσο όρο σε 31 λεπτά συμμετοχής.

TAGS NBA ΗΠΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΚΛΙΒΕΛΑΝΤ ΚΑΒΑΛΙΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ