NBA

NBA: Ο Εμπίντ έγραψε ότι οι Χιτ χρειάζονται έναν σταρ στο πλευρό του Μπάτλερ και... φούντωσε φήμες

Ο Τζοέλ Εμπίντ με τον Τζίμι Μπάτλερ
Ο Τζοέλ Εμπίντ με τον Τζίμι Μπάτλερ Ⓒ 2022 MATT SLOCUM/ ASSOCIATED PRESS

Ο Τζοέλ Εμπίντ σχολίαζε μέσω twitter κατά την διάρκεια του Game 5 των Χιτ με τους Σέλτικς, γράφοντας κάποια στιγμή ότι το Μαϊάμι χρειάζεται έναν ακόμα σταρ, με αρκετό κόσμο να πιστεύει ότι αυτό ήταν ένα... άνοιγμα προς την ομάδα της Φλόριντα, κάτι που διέψευσε ο ίδιος.

Οι Σέλτικς επιβλήθηκαν άνετα με 93-80 των Χιτ στο Μαϊάμι στο Game 5 της σειράς και πήραν προβάδισμα με 3-2. Ο Τζοέλ Εμπίντ ήταν από τους παίκτες που παρακολούθησαν το παιχνίδι, ποστάροντας διάφορα σχόλια στον επίσημο λογαριασμό του στο twitter. Ήταν όμως ένα σχόλιο που τράβηξε την προσοχή.

"Το Μαϊάμι χρειάζεται έναν ακόμα σταρ" έγραψε κάποια στιγμή ο σέντερ των Σίξερς, πυροδοτώντας αμέσως τις φήμες ότι αυτό το post ήταν ένα... άνοιγμα από πλευράς του προς τους Χιτ.

Λίγο αργότερα ο Εμπίντ κατάλαβε τι γινόταν στο twitter, αφού κάποιοι χρήστες έφτασαν στο σημείο ακόμα και να ανεβάσουν επεξεργασμένη φωτογραφία που τον έδειχνε με την φανέλα των Χιτ, γράφοντας "Εντάξει, είστε όλοι χαζοί, γελάω"

Όπως και να έχει, ο Εμπίντ σίγουρα κατάφερε να κάνει πάλι θόρυβο, έστω και απλώς γράφοντας μερικές λέξεις ενώ παρακολουθούσε ένα παιχνίδι.

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΑΪΑΜΙ ΧΙΤ ΣΙΞΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ