ΛΟΥΚΑ ΝΤΟΝΤΣΙΤΣ

NBA, Ντόντσιτς μετά από το Game 5: "Δεν μου αρέσει να χάνω, έπαιξα απαίσια"

Dallas Mavericks guard Luka Doncic (77) walks on the court during the second half of Game 5 of the NBA basketball playoffs Western Conference finals against the Golden State Warriors in San Francisco, Thursday, May 26, 2022. (AP Photo/Jeff Chiu)
Dallas Mavericks guard Luka Doncic (77) walks on the court during the second half of Game 5 of the NBA basketball playoffs Western Conference finals against the Golden State Warriors in San Francisco, Thursday, May 26, 2022. (AP Photo/Jeff Chiu) 2022 AP PHOTO/JEFF CHIU

Ο Λούκα Ντόντσιτς ήταν εμφανώς απογοητευμένος μετά από τον αποκλεισμό των Μάβερικς από τους τελικούς του ΝΒΑ, τονίζοντας πως το παιχνίδι του δεν ήταν καλό.

Οι Ντάλας Μάβερικς ηττήθηκαν στο πέμπτο παιχνίδι της σειράς των τελικών της Δύσης απέναντι στους Γουόριορς και αποκλείστηκαν από τους τελικούς του ΝΒΑ. Ο Λούκα Ντόντσιτς έδωσε τα πάντα στο παρκέ για την ομάδα του, όμως το επιθυμητό αποτέλεσμα δεν ήρθε.

Ο σταρ των Μάβερικς ήταν εμφανώς απογοητευμένος μετά από τον αποκλεισμό και σε δηλώσεις του στάθηκε στο κακό παιχνίδι το οποίο έκανε. Παράλληλα επισήμανε τα σημεία στα οποία πρέπει να βελτιωθεί ενόψει της νέας σεζόν όμως τόνισε το δύσκολο και γεμάτο πρόγραμμα που έχει μπροστά του.

Ο Ντόντσιτς τελείωσε το πέμπτο ματς έχοντας 28 πόντους με 3/13 τρίποντα, 9 ριμπάουντ και 6 ασίστ σε 39'38'' που βρέθηκε στο παρκέ.

"Δεν μου αρέσει να χάνω, έπαιξα απαίσια. Αν μιλήσουμε για τη συνολική μας παρουσία στην σεζόν είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα μου, για όλους, για κάθε παίκτη και κάθε μέλος του σταφ. Υπόσχομαι πως παλέψαμε ως το τέλος. Συγχαρητήρια στους Γουόριορς, ήταν καλύτεροι.

Η άμυνά μου πρέπει να βελτιωθεί. Ειλικρινά έκανα ένα μεγάλο βήμα στην άμυνα αλλά πάντα υπάρχει περιθώριο για βελτίωση. Θεωρώ πως αυτό είναι ένα κομμάτι που μπορεί να μας ανεβάσει επίπεδο. Θεωρώ πως στην offseason δεν θα έχω πολύ χρόνο να σκεφτώ το ΝΒΑ. Είδα το πρόγραμμά μου και δεν θα έχω πολύ χρόνο ελεύθερο. Πρέπει να μάθουμε πως να είμαστε ομάδα πρωταθλήματος όπως οι Γουόριορς, που ήταν εκπληκτικοί κάθε βράδυ.

Δεν σταμάτησα να παίζω μπάσκετ από την αρχή της περασμένης σεζόν στο ΝΒΑ επομένως λογικά θα ξεκουραστώ μία εβδομάδα και μετά θα επιστρέψω".

TAGS ΛΟΥΚΑ ΝΤΟΝΤΣΙΤΣ ΜΑΒΕΡΙΚΣ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ