NBA

NBA, Νιου Ορλίν Πέλικανς: Το "παράπονο" για την αντιμετώπιση του ESPN στο διπλό επί των Λος Άντζελες Λέικερς

New Orleans Pelicans forward Naji Marshall (8) and guard Devonte' Graham (4) high-five after a foul call during the first half of an NBA basketball game against the Los Angeles Lakers in Los Angeles, Friday, April 1, 2022. (AP Photo/Ashley Landis)
New Orleans Pelicans forward Naji Marshall (8) and guard Devonte' Graham (4) high-five after a foul call during the first half of an NBA basketball game against the Los Angeles Lakers in Los Angeles, Friday, April 1, 2022. (AP Photo/Ashley Landis) © 2022 ASHLEY LANDIS / AP IMAGES

Οι Νιου Ορλίν Πέλικανς πέρασαν με νίκη από την έδρα των Λος Άντζελες Λέικερς, για να ακολουθήσει το παράπονο για τον τρόπο με τον οποίο προσέγγισε το αποτέλεσμα το ESPN.

Παρά την επιστροφή των ΛεΜπρον Τζέιμς και Άντονι Ντέιβις στην δράση, οι Λος Άντζελες Λέικερς δεν τα κατάφεραν απέναντι στους Νιου Ορλίν Πέλικανς. Η παρέα του Σι Τζέι ΜακΚόλουμ και του Μπράντον Ίνγκραμ πήρε το διπλό και έφερε σε ακόμη πιο δύσκολη θέση την ομάδα του Φρανκ Βόγκελ, στην προσπάθεια που κάνει για παρουσία στο play-in tournament του ΝΒΑ.

NBA, Νιου Ορλίν Πέλικανς: Το "παράπονο" για την αντιμετώπιση του ESPN στο διπλό επί των Λος Άντζελες Λέικερς

Παρά την σπουδαία -από κάθε άποψη- εκτός έδρας νίκη της Νέας Ορλεάνης πάντως, το πρώτο social post του ESPN είχε να κάνει με τους Λος Άντζελες Λέικερς και δη την εμφάνιση του ΛεΜπρον Τζέιμς (38 πόντοι, 8 ριμπάουντ).

Κάτι που δεν άφησε ασχολίαστο -επίσης στα social media- η Νέα Ορλεάνη, η οποία άλλαξε για μερικές ώρες το bio στο Twitter. Εκεί όπου έβαλε το "κάν τε tweet στο ESPN πως όχι μόνο έχασαν οι Λος Άντζελες Λέικερς, αλλά ότι οι Νιου Ορλίν Πέλικανς ήταν αυτοί που τους κέρδισαν".

Ένας έξυπνος και ιδιαίτερος τρόπος για να "παραπονεθούν" για τον τρόπο που το κορυφαίο αθλητικό δίκτυο του πλανήτη προσέγγισε όσα έγιναν στην Crypto Arena του Λος Άντζελες.

TAGS NBA ΝΙΟΥ ΟΡΛΙΑΝΣ ΠΕΛΙΚΑΝΣ ΛΕΙΚΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ