NBA

NBA: Νέο επεισόδιο στην κόντρα Γουέστμπρουκ - Μπέβερλι με βαριές ατάκες

NBA: Νέο επεισόδιο στην κόντρα Γουέστμπρουκ - Μπέβερλι με βαριές ατάκες
PRINTSCREEN

Η κόντρα του Ράσελ Γουέστμπρουκ με τον Πάτρικ Μπέβερλι δεν θα τελειώσει ποτέ, με τους δύο γκαρντ να έχουν πάλι τις δικές τους στιγμές στο Γουλβς - Λέικερς. "Σκουπίδι" αποκάλεσε ο Μπέβερλι τον Γουέστμπρουκ στο παιχνίδι, απάντησε μετά το ματς ο σταρ των Λέικερς.

Η κόντρα του Ράσελ Γουέστμπρουκ με τον Πάτρικ Μπέβερλι ενδέχεται να είναι η μεγαλύτερη στο NBA. Και, όπως έγινε σαφές και στον αγώνα των Γουλβς με τους Λέικερς (νίκη με 124-104 των πρώτων), αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει άμεσα, με τους δυο τους να προσθέτουν ακόμα ένα επεισόδιο στην... σαπουνόπερα.

Καθόλη την διάρκεια του αγώνα το trash talking ανάμεσα στους δυο τους ήταν μπόλικο. Η κατάσταση όμως ξέφυγε στην δεύτερη περίοδο, όταν ο Μπέβερλι έκλεψε την μπάλα από τον Γουέστμπρουκ. Κι αυτό γιατί στην συνέχεια γύρισε στον πάγκο των Γουλβς και είπε - με την κάμερα να το καταγράφει" ότι ο σταρ των Λείκερς είναι "σκουπίδι", κλείνοντας μάλιστα την μύτη του!

Στην τέταρτη περίοδο μάλιστα στο παιχνίδι μπήκε και ο Τάουνς, αφού έπειτα από ένα air-ball του Γουέστμπρουκ σε ελεύθερο τρίποντο έκανε πως... ψάχνει την μπάλα, ενώ ο Μπέβερλι πήγε προς τον διαιτητή και έκανε πως... σκύβει για να αποφύγει να χτυπήσει.

Μετά τον αγώνα ο Γουέστμπρουκ ρωτήθηκε για όλα αυτά. Και ενώ δεν κατονόμασε τον Μπέβερλι, ήταν σαφές ότι αυτό που είπε είχε κυρίως αυτόν στο στόχαστρο. "Αλήθεια δεν τα σκέφτομαι αυτά" δήλωσε αρχικά, πριν στην συνέχεια πετάξει το δηλητήριό του: "Ίσως άλλοι να το πρόσεχαν. Δεν μιλούσαν σε εμένα όμως. Εμένα δεν με ενοχλεί το trash talking. Κανείς από εκείνη την ομάδα δεν έχει κάνει κάτι σε αυτή την λίγκα για να με υποχρεώσει να σηκώσω το βλέμμα μου και να με αναγκάσουν να απαντήσω. Είναι καλοί, νίκησαν, πάμε στο επόμενο παιχνίδι".

Αυτό όμως έφερε... νέα απάντηση του Μπέβερλι, ο οποίος μαθαίνοντας τις ατάκες του Γουέστμπρουκ έγραψε στο twitter: "Playoffs κάθε χρονιά. Δύο φορές στους τελικούς της Δύσης με δύο διαφορετικές ομάδες. Ατομικά στατιστικά ή ομαδικά στατιστικά; Νόμιζα ότι είναι ομαδικό άθλημα".

Όπως γίνεται σαφές, αυτή η κόντρα είναι κάτι παραπάνω από... ζωντανή. Και κατά τα φαινόμενα θα είναι για αρκετό καιρό ακόμα.

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΙΝΕΣΟΤΑ ΤΙΜΠΕΡΓΟΥΛΒΣ ΛΕΙΚΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ