NBA

NBA, νέα προφητεία του Μπάτλερ: "Ξέρουμε ότι θα φτάσουμε στις 4 νίκες"

NBA, νέα προφητεία του Μπάτλερ: "Ξέρουμε ότι θα φτάσουμε στις 4 νίκες"
AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Ο Τζίμι Μπάτλερ έχει δείξει (και) την φετινή σεζόν ότι αρέσκεται στις προφητείες και αυτό έκανε και τώρα, δηλώνοντας ενόψει του Game 2 των NBA Finals κόντρα στους Νάγκετς ότι οι Χιτ θα φτάσουν στις 4 νίκες που χρειάζονται για να πάρουν το πρωτάθλημα.

Ο Τζίμι Μπάτλερ έχει μέχρι στιγμής 2/2 στις... προφητείες. Πριν από έναν χρόνο είχε προβλέψει ότι οι Χιτ θα πάνε στους τελικούς του NBA. Κατά την διάρκεια της σειράς των τελικών της Ανατολής με τους Σέλτικς είχε εγγυηθεί - δύο φορές - ότι οι Χιτ θα πάνε στους τελικούς. Τώρα έκανε λόγο για το πρωτάθλημα.

Με το Game 2 των τελικών του NBA με τους Νάγκετς να πλησιάζει (5/6, 03:00 ώρα Ελλάδας, Cosmote Sport 4) ο σταρ των Χιτ δήλωσε πως ξέρει ότι το Μαϊάμι θα φτάσει τις 4 νίκες που απαιτούνται για να κατακτήσουν το πρωτάθλημα.

"Δεν πιστεύω ότι υπάρχουν πολλά που πρέπει να πούμε. Αλήθεια. Είτε είμαστε πίσω σε μία σειρά με 0-3, είτε μπροστά με 3-0, πρέπει να φτάσεις τις 4 νίκες" δήλωσε αρχικά ο Μπάτλερ, για να προσθέσει στην συνέχεια: "Ποτέ δεν τελειώνει μία σειρά. Είμαστε πίσω με 0-1 στην σειρά, ξέρουμε ότι χρειαζόμαστε 4 νίκες. Εμείς γελάμε, χαμογελάμε, γνωρίζοντας ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερα. Ξέρουμε ότι θα φτάσουμε στις 4 νίκες".

Προφητεία, αυτοπεποίθηση ή πίστη στην ομάδα του; Ο Μπάτλερ πιστεύει ότι απλώς ισχύουν όλα αυτά και ελπίζει ότι θα κάνει το 3/3 στις προφητείες του.

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΑΪΑΜΙ ΧΙΤ NBA FINALS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ