NBA

NBA, Μπρούκλιν Νετς: Ο Μαρκίφ Μόρις "κούφανε" τους δημοσιογράφους όταν ρωτήθηκε για τον Κέβιν Ντουράντ

Miami Heat's Markieff Morris warms up before Game 3 of the NBA basketball Eastern Conference finals playoff series against the Boston Celtics, Saturday, May 21, 2022, in Boston. (AP Photo/Michael Dwyer)
Miami Heat's Markieff Morris warms up before Game 3 of the NBA basketball Eastern Conference finals playoff series against the Boston Celtics, Saturday, May 21, 2022, in Boston. (AP Photo/Michael Dwyer) © 2022 MICHAEL DWYER / AP IMAGES

Ο Μαρκίφ Μόρις αναφέρθηκε στο σίριαλ που υπήρξε όλο το καλοκαίρι με τους Μπρούκλιν Νετς και τον Κέβιν Ντουράντ, χρησιμοποιώντας ένα μάλλον απρόσμενο παράδειγμα για να στηρίξει την επιχειρηματολογία του.

Το μπάχαλο που προέκυψε το καλοκαίρι στους Μπρούκλιν Νετς με τον Κέβιν Ντουράντ (μένει ή φεύγει;) δεν θα μπορούσε να μην συζητηθεί στη διάρκεια της Media Day του οργανισμού. Εν προκειμένω, ο Μαρκίφ Μόρις ήταν αυτός που σχολίασε τόσα συνέβησαν, χρησιμοποιώντας ένα μάλλον απρόσμενο παράδειγμα για να στηρίξει την επιχειρηματολογία του αναφορικά με το γεγονός πως... οι σχέσεις (κάθε φύσης) δεν είναι πάντα εύκολες.

Τι είπε λοιπόν;

Συνέκρινε την κατάσταση που δημιουργήθηκε στο Μπρούκλιν με μια... ερωτική σχέση. "Έτσι είναι το ΝΒΑ! Χωρίζεις με την κοπέλα σου και μετά τα ξαναβρίσκεται" ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ όταν ρωτήθηκε αν όλο αυτό μπορεί να δουλέψει, το πήγε ακόμη πιο... μακριά.

"Χώρισα δύο φορές με τη γυναίκα μου, αλλά είμαστε ακόμη παντρεμένοι. Αυτό το πράγμα λειτουργεί" απάντησε χαρακτηριστικά, κάνοντας τους δημοσιογράφους να ξεσπάσουν σε γέλια.

TAGS NBA ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ