NBA

NBA, Μπρούκλιν Νετς: Ο Καϊρί Ίρβινγκ θέλει να υπογράψει νέο πολυετές συμβόλαιο

Ο Καϊρί Ίρβινγκ με την φανέλα των Νετς
Ο Καϊρί Ίρβινγκ με την φανέλα των Νετς Ⓒ 2022 JEFF CHIU/ ASSOCIATED PRESS

Ο Καϊρί Ίρβινγκ θέλει να υπογράψει νέο πολυετές συμβόλαιο στους Μπρούκλιν Νετς, όπως εξήγησε στους δημοσιογράφους το Σάββατο 26 Μαρτίου.

Ο Τζέιμς Χάρντεν έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να φύγει από τους Μπρούκλιν Νετς με προορισμό τους Φιλαντέλφια Σίξερς, αλλά ο Καϊρί Ίρβινγκ δεν θέλει να φύγει με τίποτα από το Barclays Center. Αυτό τόνισε στους δημοσιογράφους, το Σάββατο 26 Μαρτίου, όταν ρωτήθηκε για τα μελλοντικά πλάνα του.

Βλέπετε, πέραν του ότι αισθάνεται πως έχει αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς (με φόντο την κατάκτηση ενός δαχτυλιδιού στο Μπρούκλιν), η παρουσία του Κέβιν Ντουράντ είναι ακόμη ένας μείζονος σημασίας παράγοντας που δείχνει ικανός να τον δεσμεύσει για πολλά ακόμη χρόνια με τον οργανισμό.

"Δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσω αυτόν τον τύπο πουθενά" ανέφερε χαρακτηριστικά για το θέμα.

Ο Καϊρί Ίρβινγκ βρίσκεται στην τελευταία σεζόν του τετραετούς συμβολαίου που υπέγραψε το 2018 (έχει players' option το καλοκαίρι) αντί 136.5 εκατομμυρίων δολαρίων, δείχνοντας διατεθειμένος να υπογράψει γρήγορα στη διάρκεια της offseason μια νέα πολυετή συμφωνία με τους Μπρούκλιν Νετς.

TAGS NBA ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ