NBA

NBA, Μπρούκλιν Νετς: Ο Καϊρί Ίρβινγκ έφαγε εν ώρα αγώνα κόντρα στους Μπόστον Σέλτικς λόγω Ραμαζανιού

NBA, Μπρούκλιν Νετς: Ο Καϊρί Ίρβινγκ έφαγε εν ώρα αγώνα κόντρα στους Μπόστον Σέλτικς λόγω Ραμαζανιού

Ο Καϊρί Ίρβινγκ τιμά το Ραμαζάνι, κάτι που αποδείχθηκε στη διάρκεια του Game 2 με τους Μπόστον Σέλτικς.

Για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι ανάμεσα σε Μπόστον Σέλτικς και Μπρούκλιν Νετς, ο Καϊρί Ίρβινγκ αποτέλεσε το κεντρικό πρόσωπο συζήτησης. Εν προκειμένω όμως, στο Game 2 της σειράς, ο λόγος δεν αφορούσε κάποια χειρονομία, αλλά τις θρησκευτικές πεποιθήσεις του.

Η αφορμή δόθηκε στα 3'23'' για το τέλος της πρώτης περιόδου, όταν ο γκαρντ του Μπρούκλιν έγινε αλλαγή και κατευθύνθηκε αμέσως στα αποδυτήρια, όπου έμεινε για μερικά λεπτά. Μόλις επέστρεψε, η κάμερα τον έδειξε να τρώει μια μπανάνα και να πίνει νερό, κάτι που δεν μπορούσε να κάνει μέχρι τη δύση του ηλίου.

Δεδομένου λοιπόν πως ο αγώνας ξεκίνησε στις 19:10, ήταν υποχρεωμένος να περιμένει μέχρι τις 19:30 (μέχρι δηλαδή να δύσει ο ήλιος στη Βοστώνη) για να μπορέσει να καταναλώσει τροφή και υγρά, μετά από σχεδόν δεκατρείς ώρες (από την στιγμή δηλαδή της ανατολής του ηλίου). Όπως κι έκανε, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια, για να επιστρέψει μερικά λεπτά αργότερα.

Το Ραμαζάνι ολοκληρώνεται την Κυριακή 1 Μαΐου, όπερ και σημαίνει πως ο Καϊρί Ίρβινγκ θα πρέπει να κάνει υπομονή για μερικές ακόμη μέρες έως ότου σιτιστεί κανονικά, δίχως το παραμικρό πρόβλημα. Με την ελπίδα πως το Μπρούκλιν θα είναι ζωντανό στα NBA Playoffs μέχρι τότε.

TAGS NBA ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ