NBA

NBA: Μπέβερλι και Τρεντ τσακώθηκαν και δέχθηκαν από μία τεχνική ποινή... πριν ξεκινήσει το παιχνίδι

Οι Πάτρικ Μπέβερλι και Γκάρι Τρεντ
Οι Πάτρικ Μπέβερλι και Γκάρι Τρεντ PRINTSCREEN

Ο Πάτρικ Μπέβερλι και ο Γκάρι Τρεντ έγιναν πρωταγωνιστές μίας περίεργης φάσης, αφού τσακώθηκαν και χρεώθηκαν με τεχνική ποινή... πριν από το πρώτο τζάμπολ του αγώνα.

Ο Πάτρικ Μπέβερλι είναι γνωστό ότι αρέσκεται να προκαλεί. Ο Γκάρι Τρεντ δεν δέχεται μύγα στο σπαθί του. Η συνύπαρξή τους είχε ως αποτέλεσμα την πιθανότατα πιο γρήγορη διπλή τεχνική ποινή στην ιστορία του NBA, αφού τιμωρήθηκαν... πριν ξεκινήσει ο αγώνας των Γουλβς με τους Ράπτορς (νίκη των δεύτερων με 103-91).

Το σκηνικό που εκτυλίχθηκε ήταν το εξής: Οι Καρλ-Άντονι Τάουνς και Όστιν Μπαρνς ετοιμαζόντουσαν να διεκδικήσουν την μπάλα στο πρώτο τζάμπολ του αγώνα. Οι Μπέβερλι και Τρεντ βρέθηκαν δίπλα-δίπλα, όταν ο πρώτος θέλησε να... ορίσει την περιοχή του και ώθησε τον δεύτερο. Αυτό όμως δεν άρεσε στον Τρεντ, που αντέδρασε, με αποτέλεσμα να μπουν στην μέση συμπαίκτες, αντίπαλοι και διαιτητές για να μην ξεφύγει η κατάσταση.

Για την ιστορία, ο Τρεντ ήταν ο κορυφαίος των Ράπτορς με 30 πόντους, σε μία απόδειξη ότι μάλλον δεν επηρεάστηκε από τα... mind games του Μπέβερλι.

Δείτε το VIDEO με τον τσακωμό των δύο παικτών:

TAGS NBA ΗΠΑ ΤΟΡΟΝΤΟ ΡΑΠΤΟΡΣ ΜΙΝΕΣΟΤΑ ΤΙΜΠΕΡΓΟΥΛΒΣ VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ