NBA

NBA, Μπακς: Έκοψαν Βιλντόσα και Τάκερ

Ο Λούκα Βιλντόσα με την φανέλα της Εθνικής Αργεντινής
Ο Λούκα Βιλντόσα με την φανέλα της Εθνικής Αργεντινής 2021 CHARLIE NEIBERGALL/AP PHOTO

Οι Μπακς έλυσαν τα συμβόλαια των Λούκα Βιλντόσα και Ραγιόν Τάκερ, μόλις μερικές ημέρες αφότου τους είχαν συμπεριλάβει στο ρόστερ τους για το Summer League του Λας Βέγκας.

Οι Λούκα Βιλντόσα και Ραγιόν Τάκερ δεν ανήκουν πλέον στο δυναμικό των Μπακς. Αμφότεροι είχαν μη εγγυημένο συμβόλαιο για την σεζόν 2022/23 και πάλευαν για την 15η θέση στο ρόστερ της ομάδας, ωστόσο το Μιλγουόκι αποφάσισε σύμφωνα με το "hoopshype" να λύσει τα συμβόλαιά τους.

Τόσο ο Βιλντόσα όσο και ο Τάκερ είχαν δηλωθεί στο ρόστερ της ομάδας ενόψει του Summer League του Λας Βέγκας, οπότε προς το παρόν δεν είναι σίγουρο αν θα είναι στην ομάδα. Αυτό που παραμένει ανοιχτό είναι το τι θα κάνουν οι Μπακς με την 15η θέση στο ρόστερ τους, δεδομένου ότι το 14ο συμβόλαιο το έδωσαν στον Σερτζ Ιμπάκα.

Δεν πρέπει να αποκλειστεί πάντως το σενάριο να παραμείνει ανοιχτή η θέση, σε μία κίνηση που συνηθίζει να κάνει το Μιλγουόκι, θέλοντας να έχει ανοιχτές τις επιλογές του σε περίπτωση που μείνει ελεύθερος κάποιος βετεράνος που θα μπορούσε να βοηθήσει την ομάδα.

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ