NBA

NBA, Μέμφις Γκρίζλις: Ο Τζα Μοράντ είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το Game 4 με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς

Memphis Grizzlies guard Ja Morant (12) plays during Game 1 of a second-round NBA basketball playoff series against the Golden State Warriors Sunday, May 1, 2022, in Memphis, Tenn. (AP Photo/Brandon Dill)
Memphis Grizzlies guard Ja Morant (12) plays during Game 1 of a second-round NBA basketball playoff series against the Golden State Warriors Sunday, May 1, 2022, in Memphis, Tenn. (AP Photo/Brandon Dill) © 2022 BRANDON DILL / AP IMAGES

Ο τραυματισμός του Τζα Μοράντ στο γόνατο φαίνεται πως θα του στερήσει τη συμμετοχή στο Game 4 με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, όπως εξήγησε ο Τέιλορ Τζένκινς.

Το πρόβλημα που αποκόμισε στο γόνατο ο Τζα Μοράντ στη διάρκεια του Game 3 με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς δεν είναι σοβαρός, πλην όμως αρκεί για να του στερήσει τη συμμετοχή στο τέταρτο παχνίδι της σειράς, τα ξημερώματα της Τρίτης 10 Μαΐου.

Αυτό υποστήριξε ο προπονητής των Αρκούδων, Τέιλορ Τζένκινς, ο οποίος μίλησε για την κατάσταση της υγείας του βασικού πόιντ γκαρντ του.

Μία απουσία που, εφόσον επιβεβαιωθεί, ανεβάζει ακόμη περισσότερο τον βαθμό δυσκολίας του έργου που καλείται να επιτελέσει το Μέμφις, το οποίο ψάχνει το μπρέικ για να φέρει τη σειρά στα ίσα και να μην φτάσει στο σημείο να παλεύει για να σώσει τη σεζόν στο γήπεδό του.

TAGS NBA ΜΕΜΦΙΣ ΓΚΡΙΖΛΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ