NBA

NBA, Λούκα Ντόντσιτς: "Ακόμα μαθαίνω, είμαι 23 χρονών"

Ο Λούκα Ντόντσιτς με την φανέλα των Μάβερικς
Ο Λούκα Ντόντσιτς με την φανέλα των Μάβερικς Ⓒ 2022 JED JACOBSOHN/ ASSOCIATED PRESS

Ο Λούκα Ντόντσιτς παραδέχθηκε την ανωτερότητα των Γουόριορς μέχρι στιγμής στην σειρά με τους Μάβερικς, προσθέτοντας ότι ακόμα είναι μόλις 23 χρονών και έχει πολλά να μάθει.

Οι Μάβερικς βρίσκονται πλέον πίσω με 3-0 στην σειρά με τους Γουόριορς μετά την ήττα τους στο Ντάλας στο Game 3 (100-109) και τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Ο Λούκα Ντόντσιτς κάνει ό,τι μπορεί, έχοντας μεταξύ άλλων 40 πόντους στον τελευταίο αγώνα, αλλά αυτό δεν φτάνει. Μετά το παιχνίδι πάντως, το πρώτο που είπε είναι ότι έχει ακόμα πολλά να μάθει.

"Ακόμα μαθαίνω" δήλωσε χαρακτηριστικά στην συνέντευξη Τύπου, για να προσθέσει: "Νομίζω ότι στις δύο πρώτες περιόδους του αγώνα έπαιξα πολύ άσχημα. Εγώ φταίω για αυτό. Αλλά ακόμα μαθαίνω. Πιστεύω πως όταν τελειώσει η σεζόν, όποτε και αν γίνει αυτό, θα κοιτάξουμε πίσω και θα δούμε ότι μάθαμε πολλά".

Ακολούθως ο Σλοβένος συνέχισε στο ίδιο ύφος, λέγοντας: "Είναι η πρώτη μου φορά σε τελικούς περιφέρειας του NBA. Είμαι 23. Ακόμα μαθαίνω πολλά".

Κλείνοντας, ο Ντόντσιτς τόνισε: "Κανείς δεν περίμενε να φτάσουμε μέχρι εδώ. Οι Γουόριορς παίζουν απίστευτα. Όλοι ξέρουν τον ρόλο τους και μένουν ενωμένοι. Έχουν χτίσει κάτι εδώ και χρόνια, είναι μαζί πολύ καιρό και νομίζω ότι παίζουν καλό μπάσκετ, για αυτό είναι δύσκολο για εμάς. Και η αλήθεια είναι ότι τα τρία τελευταία παιχνίδια ήταν πολύ δύσκολα".

TAGS NBA ΗΠΑ ΛΟΥΚΑ ΝΤΟΝΤΣΙΤΣ ΜΑΒΕΡΙΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ