NBA

NBA, Λος Άντζελες Κλίπερς: Ματιές στον Τζον Γουόλ εν όψει trade deadline

Ο Τζον Γουόλ με τη φανέλα των Χιούστον Ρόκετς
Ο Τζον Γουόλ με τη φανέλα των Χιούστον Ρόκετς © 2021 ANDY CLAYTON-KING / AP IMAGES

Οι Λος Άντζελες Κλίπερς είναι ενεργοί στην αγορά εν όψει της trade deadline, με το Athletic να αποκαλύπτει πως ρίχνουν ματιές προς την πλευρά του Τζον Γουόλ.

Ο σοβαρός τραυματισμός που υπέστη ο Καουάι Λέοναρντ πέρσι και τον υποχρέωσε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου έχει χαλάσει σε μεγάλο βαθμό τη φετινή σεζόν των Λος Άντελες Κλίπερς.

Η ομάδα του Τάιρον Λου βρίσκεται στην 9η θέση της Ανατολής με 23 νίκες και 25 ήττες, δίχως όμως να απέχει πολύ από την πρώτη εξάδα. Γι αυτό, στον οργανισμό δείχνουν διατεθειμένοι να ανακατέψουν την τράπουλα μέσω μιας ανταλλαγής και να βαδίσουν προς διαφορετική κατεύθυνση.

Έτσι, όπως αποκαλύπτει το Athletic, στο Λος Άντζελες κοιτούν προς τη μεριά του Τζον Γουόλ, ο οποίος βέβαια έχει να αγωνιστεί περίπου ένα χρόνο. Συγκεκριμένα, πάτησε το παρκέ για τελευταία φορά στις 23 Απριλίου 2021, σε αναμέτρηση των Χιούστον Ρόκετς με τους Λος Άντζελες Κλίπερς.

Φέτος δεν έχει αγωνιστεί αφού -σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα- δεν συμφωνεί με τον ρόλο του και τον τρόπο λειτουργείας του οργανισμού. Έτσι, το ενδεχόμενο της ανταλλαγής είναι αυτό στο οποίο προσανατολίζονται αμφότεροι οι εμπλεκόμενοι. Το θέμα βέβαια είναι τι μπορεί να προσφέρουν οι Λος Άντζελες Κλίπερς για να δελεαστούν οι Χιούστον Ρόκετς και -παράλληλα- να βγει από τη ναφθαλίνη ο Τζον Γουόλ, ο οποίος έχει 19.1 πόντους, 4.3 ριμπάουντ και 9.1 ασίστ ανά αγώνα στην δωδεκαετή παρουσία στο ΝΒΑ.

TAGS NBA ΧΙΟΥΣΤΟΝ ΡΟΚΕΤΣ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΚΛΙΠΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ