NBA

NBA, Λίλαρντ: "Πλέον είμαι στο 100% μετά την εγχείρηση, τελικά χρειαζόμουν ξεκούραση"

Ο Ντέμιεν Λίλαρντ με την φανέλα των Μπλέιζερς
Ο Ντέμιεν Λίλαρντ με την φανέλα των Μπλέιζερς Ⓒ 2021 ERIC CHRISTIAN SMITH/ ASSOCIATED PRESS

Ο Ντέιμιαν Λίλαρντ δήλωσε ότι αισθάνεται πως είναι απολύτως υγιής μετά την προ μηνών επέμβαση που υποβλήθηκε στους κοιλιακούς, προσθέτοντας ότι αποδείχθηκε πως είχε ανάγκη από ξεκούραση.

Ο Ντέιμιαν Λίλαρντ είδε το χρόνιο πρόβλημα που αντιμετώπιζε στους κοιλιακούς να τον θέτει τελικά νοκ άουτ για την σεζόν 2021/22 τον περασμένο Μάρτιο. Πλέον όμως είναι απολύτως υγιής, αλλά και συνειδητοποιημένος για αυτά που πέρασε.

Μιλώντας σε αμερικανικό ΜΜΕ ο σταρ των Μπλέιζερς αρχικά θυμήθηκε ότι αντιμετώπιζε πρόβλημα στην συγκεκριμένη περιοχή για σχεδόν 4.5 χρόνια πριν πάρει την απόφαση να χειρουργηθεί. Μία απόφαση που αποδείχθηκε η σωστή για παραπάνω από ένα λόγους.

"Είναι τρελό όταν το λέω, αλλά πράγματι το χρειαζόμουν όλο αυτό" δήλωσε αρχικά ο Λίλαρντ, για να προσθέσει: "Σκέφτομαι ότι έπρεπε να το έχω κάνει νωρίτερα (σ.σ να χειρουργηθεί), οπως μου είχε πει ο γιατρός. Αποδείχθηκε όμως ότι χρειαζόμουν ξεκούραση τόσο σωματικά, όσο και πνευματικά".

Ο Λίλαρντ στην συνέχεια αποκάλυψε πως οι γιατροί που τον εγχείρησαν δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι έπαιζε σε τόσο υψηλό επίπεδο όντας τόσο σοβαρά τραυματίας, τονίζοντας: "Δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσο άσχημα ήταν τα πράγματα. Είχα αυτό το πρόβλημα για 4.5 χρόνια και απλώς γινόταν όλο και χειρότερο, αλλά ακόμα κι έτσι έβαζα 50 πόντους το ένα βράδυ και μπορούσα να κουνηθώ κανονικά.

Μετά τον αγώνα όμως πήγαινα σπίτι και είχα ένα πρήξιμο σαν μπαλάκι του μπέιζμπολ, τόσο πρησμένη ήταν η περιοχή. Όταν ξυπνούσα όμως το επόμενο πρωί είχε υποχωρήσει το πρήξιμο και μετά έκανα ακριβώς το ίδιο. Απλώς πάλευα συνέχεια".

Κλείνοντας, ο Λίλαρντ ξεκαθάρισε ότι πλέον είναι καλά: "Αισθάνομαι 100% υγιής. Έκανα διάλειμμα από το μπάσκετ και κυρίως από το γεγονός ότι έπαιζα ξέροντας ότι δεν ήμουν καλά, αλλά είχα το βάρος ότι έπρεπε να νικήσουμε και να παίξω καλά. Αυτό προκαλεί άγχος. Οι τελευταίοι 7-8 μήνες που δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ αυτό βοήθησαν να καθαρίσει το μυαλό μου. Σωματικά αισθάνομαι εξαιρετικά".

TAGS NBA ΗΠΑ ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΤΡΕΙΛ ΜΠΛΕΙΖΕΡΣ ΜΠΛΕΙΖΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ