ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ

NBA, ΛεΜπρόν Τζέιμς: "Θα αφήσω τον κόσμο να αποφασίσει ποιος είναι ο GOAT, εγώ πάντα νιώθω ότι είμαι ο καλύτερος"

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς
Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς AP

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς αναφέρθηκε στο θέμα του GOAT (καλύτερος παίκτης όλων των εποχών) με αφορμή την άνοδό του στην κορυφή των σκόρερ στην ιστορία του NBA και ενώ αρχικά απέφυγε ευγενικά να απαντήσει, στην συνέχεια είπε την δική του άποψη.

Η κουβέντα για τον GOAT είναι ατέρμονη. Είναι ο Μάικλ Τζόρνταν; Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς; Ο Καρίμ Αμντούλ-Τζαμπάρ; Ο Μάτζικ Τζόνσον; Ο Μπιλ Ράσελ; Ο Γουίλτ Τσάμπερλεϊν; Ο Κόμπι Μπράιαντ; Ο Λάρι Μπερντ; "Είναι ωραία κουβέντα για να γίνει σε ένα κουρείο" δήλωσε ο ΛεΜπρόν όταν τον ρώτησε ο Σακίλ Ο'Νιλ με αφορμή το γεγονός ότι πλέον είναι ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών, αφήνοντας πίσω του τον Αμντούλ-Τζαμπάρ.

Η κουβέντα για τον GOAT άνοιξε πάλι. Η πλούσια καριέρα του ΛεΜπρόν τον έχει βάλει για τα καλά σε αυτή την κουβέντα. Ο ίδιος ωστόσο όταν ρωτήθηκε λίγο μετά το σπάσιμο του ρεκόρ του Καρίμ αν αισθάνεται πλέον ότι είναι ο GOAT, έδωσε μία εξαιρετικά διπλωματική, αλλά και... δεικτική απάντηση.

"Θα αφήσω τον κόσμο να αποφασίσει. Είναι ωραία κουβέντα για να γίνει σε ένα κουρείο" δήλωσε αρχικά ο ΛεΜπρόν, για να προσθέσει: "Κοίταξε να δεις. Θα διάλεγα τον εαυτό μου κόντρα σε οποιονδήποτε. Όλοι θα έχουν τον δικό τους αγαπημένο παίκτη, όλοι θα αποφασίσουν ποιος είναι ο αγαπημένος τους. Ξέρω όμως τι έχω φέρει στο τραπέζι, τι φέρνω κάθε βράδυ και τι μπορώ να κάνω στο παρκέ.

Πάντα αισθάνομαι ότι είμαι ο καλύτερος παίκτης που έχει παίξει το παιχνίδι, αλλά υπάρχουν τόσοι πολλοί σπουδαίοι παίκτες και είμαι χαρούμενος που έχω πάρει μέρος σε αυτό το ταξίδι. Είναι τρελό αυτό που συνέβη τώρα. Ποτέ δεν είχα στόχο να γίνω ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών, απλώς συνέβη. Το γεγονός ότι έμεινα στο παρκέ τόσα χρόνια, με τρεις διαφορετικούς οργανισμούς προσπαθώντας να γίνω ο καλύτερος που μπορώ κάθε βράδυ, έχοντας σπουδαίους συμπαίκτες και προπονητές που με άφησαν να είμαι εγώ".

Δείτε το σχόλιο των Βασίλη Σκουντή και Σπύρου Καβαλιεράτου στην έκτακτη εκπομπή του SPORT24 για την ιστορική βραδιά του ΛεΜπρόν Τζέιμς:

TAGS ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ NBA ΗΠΑ ΛΕΙΚΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ