NBA

NBA, ΛεΜπρόν Τζέιμς: "Δεν παίρνω εγώ τις αποφάσεις για το ρόστερ των Λέικερς, αλλά η ομάδα"

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς με την φανέλα των Λέικερς
Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς με την φανέλα των Λέικερς Ⓒ 2022 ANDY CLAYTON-KING/ ASSOCIATED PRESS

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς δήλωσε ότι εμπιστεύεται τους Λέικερς σχετικά με τις αποφάσεις που θα πάρουν για το μέλλον της ομάδας, τονίζοντας ότι δεν είναι δική του δουλειά να φτιάξει το ρόστερ τους, αλλά μόλις ρωτηθεί θα πει την γνώμη του,

Η σεζόν ολοκληρώθηκε (πολύ) νωρίτερα από ότι ήθελαν και περίμεναν οι Λέικερς, που δεν θα αγωνιστούν ούτε καν στο play-in τουρνουά της Δύσης, σε μία χρονιά που θέλουν να ξεχάσουν όλοι. Οι αλλαγές μοιάζουν αναπόφευκτες, με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς να αναμένεται να έχει λόγο σε αυτές. Σύμφωνα με τον ίδιο πάντως, αυτός δεν θα έχει καμία σχέση με τις αποφάσεις της ομάδας.

"Δεν είναι δική μου απόφαση" απάντησε χαρακτηριστικά σε ερώτηση που δέχθηκε για το τι σκέφτεται για το μέλλον των Λέικερς και πιθανές κινήσεις, για να προσθέσει: "Δεν είναι δική μου δουλειά να κάτσω και να πω τι χρειάζεται να κάνουμε και ποιο παίκτη να πάρουμε για να φτιάξουμε το ρόστερ μας. Αυτή είναι δουλειά της διοίκησης".

Ακολούθως βέβαια ο ΛεΜπρόν φρόντισε να βάλει τα πράγματα σε μία... πιο σωστή βάση, αναφέροντας: "Προφανώς και μπορεί να ζητήσουν την άποψή μου, αλλά - στο τέλος της ημέρας - οι αποφάσεις είναι της διοίκησης. Αυτή θα πάρει τις αποφάσεις που πιστεύει ότι ταιριάζουν στον οργανισμό".

Κλείνοντας το θέμα, ο Τζέιμς τόνισε: "Νομίζω ότι η διοίκηση θα κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει την ομάδα να γίνει καλύτερη. Αν ζητηθεί η άποψή μου, θα την πω. Η ομάδα όμως θα πάρει την απόφαση που πιστεύει ότι της ταιριάζει καλύτερα".

Στον επίλογο των δηλώσεών του, ο "Βασιλιάς" υποστήριξε ότι είναι ακόμα πεινασμένος: "Ήρθα στο Λ.Α για να πάρω να πρωτάθλημα. Αλλά θέλω να κατακτήσω περισσότερα. Πέτυχα τον στόχο μου, αλλά είμαι ακόμα πεινασμένος. Πιστεύω ότι και ο σύλλογος θέλει το ίδιο. Αυτή είναι η φιλοσοφία της ομάδας. Πήραμε λοιπόν ένα πρωτάθλημα, αλλά θέλω να το ξανακάνουμε".

TAGS NBA ΗΠΑ ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ ΛΕΙΚΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ