ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ

NBA, ΛεΜπρόν Τζέιμς: "Αγαπημένος μου παίκτης ο Ντόντσιτς, η Λίβερπουλ θα νικήσει 4-3 στον τελικό του Champions League"

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς με την φανέλα των Λέικερς
Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς με την φανέλα των Λέικερς Ⓒ 2022 ANDY CLAYTON-KING/ ASSOCIATED PRESS

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς είχε όρεξη για συζήτηση και απάντησε σε ερωτήσεις του κόσμου στο twitter, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι αγαπημένος του παίκτης είναι ο Λούκα Ντόντσιτς και ότι θεωρεί ότι η Λίβερπουλ θα επικρατήσει της Ρεάλ με 4-3 στον τελικό του Champions League.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς πιστεύει ότι η αγαπημένη του Λίβερπουλ θα επικρατήσει στον τελικό του Champions League με 4-3 της Ρεάλ. Όσο για τον αγαπημένο του παίκτη στο NBA, αυτός είναι ο Λούκα Ντόντσιτς.

Αυτές οι δύο αποκαλύψεις - και αρκετές ακόμα - ήρθαν από τον ίδιο τον "Βασιλιά", ο οποίος είχε όρεξη για συζήτηση τα χαράματα της Τρίτης (17/5) ώρα Ελλάδος και άνοιξε διάλογο με τους followers του στο twitter.

Μεταξύ άλλων, οι απαντήσεις που ξεχώρισαν ήταν οι εξής:

Ο ΛεΜπρόν θεωρεί ότι η Λίβερπουλ θα κατακτήσει το Champions League επικρατώντας με 4-3 της Ρεάλ στον τελικό:

Ο αγαπημένος του εν ενεργεία παίκτης είναι ο Λούκα Ντόντσιτς:

Οι Πένι Χάρνταγουεϊ, Γκραντ Χιλ και Τρέισι ΜακΓκρέιντι υπήρξαν οι αγαπημένοι του παίκτες στο παρελθόν (Χιλ και Μακγκρέιντι έχουν μπει στο Hall of Fame)

Ο τέλειος διαγωνισμός καρφωμάτων θα περιελάμβανε τον Ντομινίκ Γουίλκινς, τον Βινς Κάρτερ, τον Ζακ ΛαΒίν και τον εαυτό του

Αν έπαιζε μονό 2 εναντίον 2 με τους Μάικλ Τζόρνταν και Σκότι Πίπεν, θα ήθελε για συμπαίκτη έναν εκ των Κόμπι Μπράιαντ, Κέβιν Ντουράντ ή Καϊρί Ίρβινγκ

Για την χειρότερη στιγμή της καριέρας του: "Όταν χάσαμε από το Ντάλας στους τελικούς του 2011, παίζοντας σκ...τα. Έκανε επανεκκίνηση, επέστρεψα στα βασικά, δούλεψα αυτά που έπρεπε να δουλέψω στο παιχνίδι μου ώστε οι αντίπαλες άμυνες να μην εστιάζουν σε ένα πράγμα. Δούλεψα για ώρες κάθε μέρα στην offseason και επέστρεψα έτοιμος".

TAGS ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ NBA ΗΠΑ ΛΕΙΚΕΡΣ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ CHAMPIONS LEAGUE ΛΟΥΚΑ ΝΤΟΝΤΣΙΤΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ