ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ

NBA, ΛεΜπρόν: "Το κάνω για την οικογένειά μου, την πόλη και τους φίλους μου"

NBA, ΛεΜπρόν: "Το κάνω για την οικογένειά μου, την πόλη και τους φίλους μου"
2022 AP FOTO/LUIS M. ALVAREZ

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έγινε ο δεύτερος σκόρερ στην ιστορία του ΝΒΑ στο ματς κόντρα στους Γουίζαρντς και όπως δήλωσε μετά τη λήξη του αγώνα είναι κάτι που κάνει για την πόλη, την οικογένεια και τους φίλους του αλλά δεν μπορεί να διαχωρίσει την προσωπική του επιτυχία από την ήττα της ομάδας του.

Οι Γουίζαρντς χάλασαν στην Ουάσινγκτον την μεγάλη βραδιά του ΛεΜπρόν Τζέιμς ο οποίος έγινε ο δεύτερος σκόρερ όλων των εποχών στην ιστορία της λίγκας περνώντας τον Καρλ Μαλόουν. Μετά την ήττα στην πρωτεύουσα ο "Βασιλιάς" μίλησε για το επίτευγμά του και την προσπάθεια που κάνει όλα αυτά τα χρόνια ώστε να είναι ο καλύτερος.

Παράλληλα ο σταρ των Λέικερς τόνισε πως η ήττα της ομάδας και τα αρνητικά αποτελέσματα δεν του επιτρέπουν να χαρεί την επιτυχία του καθώς οι νίκες και οι ήττες μετρούν παραπάνω για τον ίδιο.

"Το να είμαι στη λίγκα τόσα πολλά χρόνια και να είμαι ένας από τους καλύτερους εμπνέοντας τον κόσμο είναι... έχω χάσει τα λόγια μου. Είναι τιμή για εμένα, για την πόλη μου, την οικογένειά μου, τους φίλους μου να ζούμε τέτοιες στιγμές. Το κάνω γι αυτούς που ήταν κομμάτι της πορείας μου όλα αυτά τα χρόνια, για την οικογένειά μου και τους φίλους μου.

Όταν μπήκα στο γήπεδο ένιωσα καλά να παίξω. Η επιλογή να μην παίξω δεν υπήρχε και δεν επιτρέψω στον εαυτό μου να το σκεφτεί. Αυτό κάνω τόσα χρόνια προσπαθώ να παίζω σε κάθε ματς και να βοηθάω την ομάδα μου. Είχα επιτυχημένη καριέρα τα περισσότερα χρόνια και προσπαθώ κάθε φορά να βοηθάω την ομάδα, δεν θέλω να το σκέφτομαι πολύ.

Δεν μπορώ να διαχωρίσω το κατόρθωμά μου με το αρνητικό αποτέλεσμα που φέραμε. Ηττηθήκαμε και αυτό είναι που με νοιάζει, οι ήττες και οι νίκες. Τη δεδομένη στιγμή δεν μπορώ να το ξεχωρίσω. Είχαμε την ευκαιρία να αποκτήσουμε μομέντουμ και το χάσαμε.

Δεν ήμασταν συνεπείς όλη την χρονιά επομένως είναι δύσκολο για εμάς να είμαστε συνεπείς τώρα προς το τέλος αυτής".

TAGS ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ ΛΕΙΚΕΡΣ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ