NBA

NBA, Λέικερς: Στην λίστα και ο Κένι Άτκινσον για την θέση του προπονητή

Ο Κένι Άτκινσον από την εποχή που καθόταν στον πάγκο των Νετς
Ο Κένι Άτκινσον από την εποχή που καθόταν στον πάγκο των Νετς Ⓒ 2020 MARY SCHWALM/ ASSOCIATED PRESS

Η αναζήτηση προπονητή συνεχίζεται στους Λέικερς, με το όνομα του ασίσταντ κόουτς των Γουόριορς, Κένι Άτκινσον, να είναι το τελευταίο που προστέθηκε στην λίστα των υποψηφίων.

Ο ασίσταντ κόουτς των Γουόριορς, Κένι Άτκινσον, αναμένεται να περάσει από συνέντευξη από τους Λέικερς τις επόμενες μέρες, διευρύνοντας ακόμα περισσότερο την λίστα των υποψηφίων για την θέση του προπονητή στην ομάδα του Λ.Α.

Η θέση του προπονητή φαίνεται ότι παραμένει... ανοιχτή στους "Λιμνανθρώπους", που μόλις πριν από μερικές ημέρες φαινόταν να έχουν αποφασίσει ότι ο επόμενος τεχνικός τους θα ήταν ένας εκ των Ντάρβιν Χαμ ή Τέρι Στοτς. Όπως φαίνεται πάντως, οι Λέικερς έχουν γενικώς ανοιχτές τις κεραίες τους.

Για την ιστορία, αν ο Άτκινσον συμφωνήσει με τους Λέικερς, τότε θα είναι ο δεύτερος ασίσταντ κόουτς των Γουόριορς που θα έχει ρόλο πρώτου προπονητή την νέα σεζόν. Ο άλλος είναι ο Μάικ Μπράουν, ο οποίος συμφώνησε με τους Κινγκς. Κοινώς, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να πρέπει το Γκόλντεν Στέιτ να αλλάξει το μισό προπονητικό επιτελείο του Στιβ Κερ.

TAGS NBA ΗΠΑ ΛΕΙΚΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ