NBA

NBA, Λέικερς: Στα υπόψιν ο Ρέντις των Νικς

Ο Κάμερον Ρέντις με την φανέλα των Νικς
Ο Κάμερον Ρέντις με την φανέλα των Νικς Ⓒ 2022 DAVID ZALUBOWSKI/ ASSOCIATED PRESS

Οι Λέικερς συνεχίζουν να ψάχνουν τρόπους να βελτιώσουν το ρόστερ τους και σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα έχουν στα υπόψη του τον Κάμερον Ρέντις στην περίπτωση που μπορεί να είναι διαθέσιμος σε κάποια ανταλλαγή.

Οι Λέικερς έχουν θέσει ως προτεραιότητα την επέκταση του συμβολαίου του ΛεΜπρόν Τζέιμς και την... ανταλλαγή του Ράσελ Γουέστμπρουκ. Την ίδια στιγμή όμως ψάχνουν και άλλους τρόπους να βελτιώσουν το ρόστερ τους και να αποκτήσουν βάθος.

Στο πλαίσιο αυτής της σκέψης, έχουν σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα στην λίστα τους τον Κάμερον Ρέντις (23 χρονών, 2.03 μέτρα) των Νικς. Με βάση αυτά που έχουν γίνει γνωστά, η ομάδα του Λ.Α είχε βρεθεί κοντά στην απόκτησή του με ανταλλαγή τον περασμένο Φλεβάρη, σε μία κίνηση που δεν προχώρησε. Ίσως όμως τώρα να είναι διαφορετικά τα πράγματα.

Με τους Νικς να ψάχνουν τρόπο να αποκτήσουν τον Ντόνοβαν Μίτσελ και να ενδέχεται να χρειαστούν και τρίτη ομάδα για να ολοκληρωθεί το deal, οι Λέικερς ίσως βρουν τρόπο να βγουν διπλά κερδισμένοι. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει αρχικά να καταφέρουν να στείλουν τον Γουέστμπρουκ στους Τζαζ και παράλληλα να πάρουν ένα πακέτο παικτών από τους Νικς, στο οποίο θα μπορούσε να συμπεριληφθεί και ο Ρέντις.

Την σεζόν 2021/22 ο Ρέντις την μοίρασε ανάμεσα στους Χοκς και τους Νικς, έχοντας 10.1 πόντους, 2.1 ριμπάουντ και 1 ασίστ μέσο όρο με 35.9% στα τρίποντα σε 21 λεπτά συμμετοχής. Στο δεύτερο μισό της σεζόν ωστόσο ήταν εκτός ροτέισον των Νικς, έχοντας 6.1 πόντους και 1.4 ριμπάουντ μέσο όρο σε 14 λεπτά συμμετοχής.

TAGS NBA ΗΠΑ ΛΕΙΚΕΡΣ ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΝΙΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ