NBA

NBA, Λέικερς: "Πόρτα" από τον Τζουάν Χάουαρντ για την θέση του προπονητή

Ο Τζουάν Χάουαρντ στον πάγκο του Μίτσιγκαν
Ο Τζουάν Χάουαρντ στον πάγκο του Μίτσιγκαν Ⓒ 2022 ERIC GAY/ ASSOCIATED PRESS

Οι Λέικερς προσέγγισαν τον Τζουάν Χάουαρντ ζητώντας του να περάσει από συνέντευξη για την θέση του προπονητή, ωστόσο ο παλαίμαχος NBAερ αρνήθηκε, αφού προτίμησε να μείνει στο Κολέγιο του Μίτσιγκαν για να προπονήσεις τους γιους του.

Οι Λέικερς συνεχίζουν την αναζήτηση του επόμενου προπονητή τους. Αυτός πάντως δεν θα είναι ο Τζουάν Χάουαρντ, ο οποίος σύμφωνα με το ESPN αρνήθηκε να περάσει από συνέντευξη, προτιμώντας να μείνει στο Μίτσιγκαν, όπου μεταξύ άλλων θα προπονεί τους γιους του.

Οι "Λιμνάνθρωποι" δεν κατάθεσαν ποτέ επίσημη πρόταση στον παλαίμαχο NBAερ, παρά απλώς τον προσέγγισαν, ωστόσο αυτός έκανες σαφές από νωρίς ότι δεν ενδιαφέρεται. Ο Χάουαρντ είχε περάσει από συνέντευξη για την θέση του προπονητή στους Λείκερς το 2019 πριν συμφωνήσει με το Μίτσιγκαν, ενώ έχει υπάρξει συμπαίκτης με τον - GM της ομάδας του Λ.Α - Ρομπ Πελίνκα στο κολέγιο του Μίτσιγκαν, ενώ έχει συνυπάρξει με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς στους Χιτ.

Για την ιστορία, την δεδομένη στιγμή οι βασικοί υποψήφιοι για την θέση του προπονητή στους Λέικερς φαίνεται πως είναι ο Ντάρβιν Χαμ και ο Τέρι Στοτς.

TAGS NBA ΗΠΑ ΛΕΙΚΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ