NBA

NBA, Λέικερς: Ντάρβιν Χαμ ο νέος προπονητής της ομάδας

Ο Ντάρβιν Χαμ
Ο Ντάρβιν Χαμ Ⓒ 2022 MATT KELLEY/ ASSOCIATED PRESS

Ο Ντάρβιν Χαμ θα είναι τελικά ο νέος προπονητής των Λέικερς σύμφωνα με το ESPN, αφού συμφώνησε για συμβόλαιο 4 ετών, αντικαθιστώντας τον Φρανκ Βόγκελ.

Ο Ντάρβιν Χαμ θεωρήθηκε εξ αρχής ένα από τα φαβορί για την θέση του προπονητή των Λέικερς. Η πληροφορία αυτή επιβεβαιώθηκε λοιπόν, με τον παλαίμαχο NBAερ να πρέπει να λογίζεται πλέον σύμφωνα με το ESPN ως ο νέος τεχνικός της ομάδας του Λ.Α, παίρνοντας την θέση του Φρανκ Βόγκελ.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο για χρόνια βοηθός του Μάικ Μπούντενχόλζερ (σε Μπακς και Χοκς) συμφώνησε για συμβόλαιο τεσσάρων ετών. Ο Χαμ φέρεται να εντυπωσίασε στην συνέντευξη που πέρασε, με το γεγονός ότι έχει περάσει από τους Λέικερς ως ασίσταντ κόουτς (την διετία 2011-2013) να παίζει και αυτό τον ρόλο του στην τελική απόφαση.

Ο έμπειρος τεχνικός κέρδισε στο... νήμα μία σειρά από υποψήφιους, μεταξύ των οποίων και ο Τέρι Στοτς, που εμφανιζόταν ως το δεύτερο φαβορί για την θέση του προπονητή των Λείκερς.

Την είδηση για την πρόσληψη του Χαμ επιβεβαίωσε και ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο οποίος λίγες στιγμές μετά το ρεπορτάζ του ESPN έγραψε στον επίσημο λογαριασμό του στο twitter: "Είμαι τόσο ενθουσιασμένος!!!!!!!! Συγχαρητήρια και καλώς; ήρθες κόουτς Χαμ!!"

TAGS NBA ΗΠΑ ΛΕΙΚΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ