NBA

NBA, Λέικερς: Η Τζίνι Μπας συμβουλεύεται τους Μάτζικ Τζόνσον, ΛεΜπρόν Τζέιμς και Φιλ Τζάκσον

Η Τζένη Μπας
Η Τζένη Μπας Ⓒ 2019 RICHARD SHOTWELL/INVISION/ ASSOCIATED PRESS

Η Τζίνι Μπας παραδέχθηκε σε συνέντευξή της ότι στην προσπάθειά της να αλλάξει την κατάσταση στους Λέικερς δέχεται συμβουλές από τους Μάτζικ Τζόνσον, Φιλ Τζάκσον και ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Η φετινή σεζόν ήταν εφιαλτική για τους Λέικερς, που έκαναν όνειρα τίτλου και έμειναν εκτός play-in τουρνουά. Αυτό έβαλε σε σκέψεις την Τζίνι Μπας. Αποτέλεσμα; Να αρχίσει να δέχεται συμβουλές. Δεν δέχεται βέβαια συμβουλές από... όποιον κι όποιον.

Η μεγαλομέτοχος και Πρόεδρος των Λέικερς παραδέχθηκε σε συνέντευξή της στους L.A Times ότι κάνοντας τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν συμβουλεύεται τον Μάτζικ Τζόνσον, τον Φιλ Τζάκσον και τον ΛεΜπρόν Τζέιμς. "Αν οι Λέικερς δεν στέκονται στα στάνταρ που έχουμε θέση, τότε θα εξετάσω όλες τις επιλογές. Θα πάρω σκληρές αποφάσεις, επειδή αυτό πρέπει να κάνω" δήλωσε χαρακτηριστικά.

Το γεγονός βέβαια ότι συμβουλεύεται τους συγκεκριμένους ανθρώπους έκανε εντύπωση στον κόσμο για μία σειρά από λόγους. Ο Μάτζικ Τζόνσον για παράδειγμα παραιτήθηκε από Πρόεδρος των Λέικερς το 2019 με τις συνθήκες να μην είναι ιδανικές τότε. Ο Φιλ Τζάκσον είναι ο πρώην σύντροφός της. Και ο ΛεΜπρόν είναι ο... ΛεΜπρόν. Η Μπας ωστόσο είχε εξήγηση για όλα.

"Εννοείται πως δέχομαι την συμβουλή του Μάτζικ. Οι Λέικερς είναι σημαντικοί για αυτόν και θέλει να τους βλέπει στην κορυφή. Τον εμπιστεύομαι και έχουμε εξαιρετική σχέση" τόνισε χαρακτηριστικά η Μπας για τον Μάτζικ, για να αναφερθεί στην συνέχεια στον Τζάκσον, ο οποίος κατέκτησε 5 τίτλους ως προπονητής των Λέικερς: "Ο κόσμος μας βλέπεινα κυκλοφορούμε και να παίρνουμε πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό, δεν υπάρχει ρομαντισμός όμως. Είναι ένας άνθρωπος που ξέρει το περιβάλλον και τις προκλήσεις που υπάρχουν, τον εμπιστεύομαι και μπορώ να στηριχθώ πάνω του".

Στην συνέχεια εξήγησε και γιατί συμβουλεύεται τον ΛεΜπρόν: "όταν έχεις έναν κορυφαίο παίκτη ή παίκτες, συζητάς μαζί τους. Νομίζω ότι αυτό είναι έξυπνο".

Κλείνοντας, η Μπας ξεκαθάρισε πάντως πως τον τελευταίο λόγο για τα θέματα των Λέικερς τον έχει πάντα αυτή και όχι ο ΛεΜπρόν και ο εκπρόσωπός του: "Έχουν λόγο στην τελική απόφαση; Όχι. Τρέχουν την ομάδα; Όχι. Εγώ έχω τον έλεγχο των Λέικερς και είμαι υπεύθυνη για τις αποφάσεις που λαμβάνονται".

TAGS NBA ΗΠΑ ΛΕΙΚΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ