NBA

NBA, Κράουντερ εναντίον Σανς: "Πρέπει να δουλεύεις εκεί που σε θέλουν και σε χρειάζονται"

Ο Τζα Κράουντερ
Ο Τζα Κράουντερ Ⓒ 2022 DAVID ZALUBOWSKI/ ASSOCIATED PRESS

Ο Τζα Κράουντερ ξέσπασε στο twitter μετά την γνωστοποίηση της είδησης ότι αποφάσισε από κοινού με τους Σανς να μην πάρει μέρος στην προετοιμασία μέχρι να παραχωρηθεί με ανταλλαγή, λέγοντας ότι πρέπει ένας παίκτης να αγωνίζεται σε μία ομάδα που τον θέλει και τον εκτιμά.

Ο Τζα Κράουντερ τέθηκε εκτός προετοιμασίας των Σανς μέχρι να παραχωρηθεί με ανταλλαγή, σε μία κοινή απόφαση των δύο πλευρών. Όντας πλέον εκτός ομάδας, θεώρησε πως ήρθε η ώρα να μιλήσει. Και το έκανε μέσω twitter, χωρίς αυτή τη φορά να διαγράψει το tweet του όπως πριν από μερικές ημέρες.

Λίγες ώρες αφότου έγινε γνωστό ότι θα μείνει εκτός ομάδας, ο Κράουντερ έγραψε στο twitter: "Ένας άνθρωπος πρέπει να δουλεύει εκεί που αισθάνεται ότι τον θέλουν και τον χρειάζονται! Είμαι ευγνώμων για αυτά που διδάχθηκα τα δύο τελευταία χρόνια! Τώρα πρέπει να ετοιμαστώ για την επόμενη πρόκληση, συνεχίζοντας να με την ίδια προσήλωση και σκληρή δουλειά! Σε όσους με ξεγράψατε (σ.σ αναφέρει "μου κλείσατε την πόρτα")... Σας ευχαριστώ! Το 99 (σ.σ ο αριθμός του) θα επιστρέψει σύντομα!"

Την σεζόν 2021/22 ο Κράουντερ είχε 9.4 πόντους, 5.3 ριμπάουντ και 1.9 ασίστ μέσο όρο με 34.8% στα τρίποντα σε 28 λεπτά συμμετοχής, όντας ο βασικός πάουερ φόργουορντ της ομάδας.

TAGS NBA ΗΠΑ ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ