NBA

NBA: Κλάμα με Πουλ των Γουόριορς, βγήκε το μανίκι του από το χέρι, το πέταξε και μετά... γλίστρησε σε αυτό

NBA: Κλάμα με Πουλ των Γουόριορς, βγήκε το μανίκι του από το χέρι, το πέταξε και μετά... γλίστρησε σε αυτό
PRINTSCREEN

Μία από τις πιο τρελές φάσεις της σεζόν έλαβε χώρα στον αγώνα των Γουόριορς με τους Σπερς, αφού ο Τζόρνταν Πουλ είδε τον Τρε Τζόουνς να προσπαθεί να του κλέψει την μπάλα και τελικά να του βγάζει το μανίκι που φορούσε στο χέρι, με τον γκαρντ του Γκόλντεν Στέιτ να το πετάει και στη συνέχεια να... γλιστράει σε αυτό.

Είναι από τα περιστατικά που το να συμβούν αγγίζει το απίθανο. Κι όμως, στο Σπερς - Γουόριορς (νίκη των δεύτερων με 94-100) έγινε ένα σκηνικό που δεν το βλέπει κανείς κάθε μέρα.

Με το παιχνίδι να βρίσκεται στην τέταρτη περίοδο, ο Τζόρνταν Πουλ κατέβασε την μπάλα με τον Τρε Τζόουνς να τον μαρκάρει. Ο δεύτερος λοιπόν προσπάθησε να κλέψει την μπάλα, αλλά το χέρι του μπλέχτηκε στο μανίκι που είχε μαζέψει ο Πουλ στο άλλο του χέρι. Αποτέλεσμα; Να ξεχειλώσει το μανίκι και να υπερκαλύψει την παλάμη του Πουλ, που ξαφνικά δεν μπορούσε να ντριμπλάρει με το αριστερό! Ο Πουλ διαμαρτυρήθηκε εκείνη την ώρα και τελικά πέταξε το μανίκι στο παρκέ. Αποδείχθηκε όμως ότι δεν είχε τελειώσει η φάση, αφού μερικά δευτερόλεπτα αργότερα γλίστρησε σε αυτό και έπεσε στο παρκέ, κερδίζοντας το φάουλ!

Δείτε το απίθανο σκηνικό:

TAGS NBA ΗΠΑ ΣΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ ΣΠΕΡΣ ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ