NBA

NBA, Κέβιν Ντουράντ: Τα... μάζεψε μια μέρα μετά την σκληρή γλώσσα για τον Δήμαρχο της Νέας Υόρκης

NBA, Κέβιν Ντουράντ: Τα... μάζεψε μια μέρα μετά την σκληρή γλώσσα για τον Δήμαρχο της Νέας Υόρκης
© 2022 SETH WENIG / AP IMAGES

Ο Κέβιν Ντουράντ έσπευσε να "μαζέψει" όσα είπε για τον Δήμαρχο της Νέας Υόρκης, μέσω γραπτής δήλωσης.

Μία μέρα μετά το ξέσπασμα που είχε στην press conference που ακολούθησε τη νίκη επί των Νιου Γιορκ Νικς, ο Κέβιν Ντουράντ έσπευσε να ανασκευάσει εν μέρει όσα είπε. Ο σούπερ σταρ των Μπρούκλιν Νετς είχε μιλήσει με σκληρή γλώσσα για τον Δήμαρχο της Νέας Υόρκης (Έρικ Άνταμς), κάνοντας λόγο για προσπάθεια από μέρους του να καταδείξει ότι έχει τη δύναμη και την εξουσία να κάνει ό,τι θέλει.

Επειδή όλα όσα είπε όμως ξέφευγαν ελαφρώς από το επιτρεπόμενο όριο, υποχρεώθηκε σε... αναδίπλωση μέσω γραπτής δήλωσης. Εκεί όπου κάνει λόγο για πλήρη κατανόηση των αντικειμενικών δυσκολιών που υπάρχουν.

Αναλυτικά η γραπτή δήλωση του "KD":

"Τα δύο τελευταία χρόνια υπήρξαν δύσκολα και επίπονα για τους κατοίκους της Νέας Υόρκης, όπως αντίστοιχα επρόκειτο για μια πολύ περίεργη περίοδο, με τις αλλαγές που υπήρξαν στους κανονισμούς και τους νόμους. Εκτιμώ την αποστολή που έχει μπροστά του ο Δήμαρχος, με όλα όσα έχει περάσει όλη η πόλη. Η ενόχλησή μου για την κατάσταση δεν αλλάζει το γεγονός πως θα είμαι πάντα αφοσιωμένος να βοηθάω τις κοινότητες και τις πόλεις, στις οποίες ζω και παίζω".

TAGS NBA ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ ΚΕΒΙΝ ΝΤΟΥΡΑΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ