ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ

NBA, Κερ για Αντετοκούνμπο: "Θα ήθελα πολύ να προπονήσω τον Γιάννη"

NBA, Κερ για Αντετοκούνμπο: "Θα ήθελα πολύ να προπονήσω τον Γιάννη"
2022 AP PHOTO/MORRY GASH

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ο Στιβ Κερ, που τόνισε πως κάποια στιγμή στο μέλλον θα ήθελε να τον προπονήσει.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει καταφέρει να κερδίσει τον σεβασμό τόσο των συμπαικτών του όσο και των αντιπάλων του. Τρανό παράδειγμα και οι δηλώσεις του προπονητή των Γουόριορς, Στιβ Κερ για τον "Greek Freak".

Ο πρωταθλητής του ΝΒΑ για το 2022 μίλησε στο αιγυπτιακό Μέσο FilGoal, με αφορμή την παρουσία του στην Αίγυπτο, εκεί όπου ανέφερε πως θα ήθελε πολύ στο μέλλον να προπονήσει τον Γιάννη.

"Θα ήθελα πολύ να τον προπονήσω. Είναι πολύ καλός παίκτης και φαίνεται και πολύ καλός άνθρωπος", ήταν τα λόγια του Στιβ Κερ για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο Κερ έχει κατακτήσει 5 πρωταθλήματα ΝΒΑ ως παίκτης και άλλα 4 ως προπονητής. Με συνολικά 9 πρωταθλήματα γνωρίζει το μυστικό της νίκης και το συστατικό που πρέπει να έχει κάποια ομάδα ή κάποιος παίκτης προκειμένου να πετύχει. Από την άλλη πλευρά ο Γιάννης έχει ήδη κατακτήσει ένα πρωτάθλημα με τους Μπακς και δύο βραβεία MVP της σεζόν και έχει καταφέρει να γράψει με χρυσά γράμματα το όνομά του στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου.

TAGS ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ