NBA

NBA, Καβαλίερς: Περιζήτητος ο Σέξτον, τρεις ομάδες εξετάζουν την περίπτωσή του

Ο Κόλιν Σέξτον με την φανέλα των Καβαλίερς
Ο Κόλιν Σέξτον με την φανέλα των Καβαλίερς Ⓒ 2021 NOAH K. MURRAY/ASSOCIATED PRESS

Ο Κόλιν Σέξτον θα είναι restricted free agent το καλοκαίρι με τους Καβαλίερς να φαίνεται ότι θα έχουν αρκετό ανταγωνισμό για να τον κρατήσουν, αφού ήδη το όνομά του έχει συνδεθεί με τρεις ομάδες.

Ο Κόλιν Σέξτον πρόλαβε να αγωνιστεί μόλις σε 11 παιχνίδια με τους Καβαλίερς την σεζόν 2021/22 πριν τραυματιστεί στο αριστερό γόνατο και χάσει το υπόλοιπο της χρονιάς. Παρόλα αυτά, φαίνεται ότι το όνομά του κάνει ακόμα... γκελ στις ομάδες, αφού οι Καβαλίερς θα έχουν αρκετό ανταγωνισμό αν θελήσουν να τον διατηρήσουν στις τάξεις τους.

Σύμφωνα με σειρά αμερικανικών δημοσιευμάτων, υπάρχουν τουλάχιστον τρεις ομάδες που εξετάζουν την περίπτωση του 24χρονου γκαρντ, ο οποίος το καλοκαίρι θα είναι restricted free agent (μετάφραση: Το Κλίβελαντ μπορεί να τον κρατήσει αν ισοφαρίσει οποιαδήποτε προσφορά): Ο λόγος για τους Σπερς, τους Πέισερς και τους Πίστονς.

Με βάση όσα αναφέρουν στις ΗΠΑ, οι Σπερς θέλουν να τοποθετήσουν τον Σέξτον δίπλα στον Ντεζούντε Μάρεϊ, οι Πέισερς δίπλα στον Ταϊρίς Χαλιμπάρτον (αν και έχουν και τους Μάλκολμ Μπρόγκντον - τον οποίο όμως θα βγάλουν στο σφυρί - και τον Μπάντι Χιλντ) και οι Πίστονς δίπλα στον Κέιντ Κάνινκχαμ.

Αυτό βέβαια που έχει ενδιαφέρον είναι ποια θα είναι η αντίδραση των Καβαλίερς, που η αλήθεια είναι ότι την σεζόν που ολοκληρώθηκε φάνηκε να βρίσκουν ισορροπία όταν τραυματίστηκε ο Σέξτον και έδωσαν περισσότερες πρωτοβουλίες στον Ντάριους Γκάρλαντ. Πρέπει να θεωρείται πάντως σίγουρο ότι δεν θέλουν να τον χάσουν... τζάμπα, κάτι που σημαίνει πως αν τελικά δεν θελήσουν να του προσφέρουν πολυετές συμβόλαιο ίσως τον παραχωρήσουν στην λογική του sign and trade.

Την σεζόν 2021/22 ο Σέξτον είχε 16 πόντους, 3.3 ριμπάουντ και 2.1 ασίστ μέσο όρο σε 29 λεπτά συμμετοχής. Μόλις μία σεζόν νωρίτερα ωστόσο (2020/21) είχε 24.3 πόντους, 3.1 ριμπάουντ και 4.4 ασίστ μέσο όρο σε 35 λεπτά συμμετοχής.

TAGS NBA ΗΠΑ ΚΛΙΒΕΛΑΝΤ ΚΑΒΑΛΙΕΡΣ ΣΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ ΣΠΕΡΣ ΝΤΙΤΡΟΙΤ ΠΙΣΤΟΝΣ ΙΝΤΙΑΝΑ ΠΕΙΣΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ