NBA

NBA, Καρμέλο Άντονι: Είχε έντονη συνομιλία με οπαδούς των Σίξερς και η κατάσταση παραλίγο να ξεφύγει

Ο Καρμέλο Άντονι κατευθύνεται προς την εξέδρα όπου βρίσκονται οι φίλοι των Σίξερς
Ο Καρμέλο Άντονι κατευθύνεται προς την εξέδρα όπου βρίσκονται οι φίλοι των Σίξερς Ⓒ 2022 CHRIS SZAGOLA/ ASSOCIATED PRESS

Ο Καρμέλο Άντονι δεν άντεξε άλλο να ακούει συγκεκριμένους οπαδούς των Σίξερς να τον βρίζουν και κατευθύνθηκε προς την εξέδρα και είχε έντονη συνομιλία μαζί τους, κάτι που οδήγησε στην απομάκρυνσή τους από το γήπεδο.

Σχεδόν όλο το NBA γνωρίζει ότι κάθε αγώνας στην έδρα των Σίξερς είναι ιδιαίτερος λόγω των επιθετικών φιλάθλων τους. Κάποιοι όμως ενίοτε ξεφεύγουν, όπως δύο εξ αυτών στον αγώνα των Σίξερς με τους Λέικερς (νίκη με 105-87 της Φιλαντέλφεια), με αποτέλεσμα να υπάρξει ένταση με τον Καρμέλο Άντονι.

Με το παιχνίδι να βρίσκεται στην τέταρτη περίοδο, ο βετεράνος φόργουορντ δεν άντεξε άλλο να ακούει τους οπαδούς των Σίξερς να τον βρίζουν. Ενώ λοιπόν υπήρξε μία διακοπή, άρχισε να περπατάει απειλητικά προς το μέρος τους και να ανταλλάσσει μερικά "γαλλικά" μεταξύ τους. Αποτέλεσμα; Η ασφάλεια του γηπέδου να απομακρύνει τους δύο οπαδούς και τον Άντονι στην συνέχεια να έχει έντονη συνομιλία με έναν άλλο άνθρωπο στο γήπεδο, με το παιχνίδι τελικά να συνεχίζεται κανονικά.

Δείτε το VIDEO:

TAGS NBA ΗΠΑ ΛΕΙΚΕΡΣ ΣΙΞΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ