ΝΤΕΝΒΕΡ ΝΑΓΚΕΤΣ

NBA, Καμπάσο: "Είναι δύσκολο για μία ομάδα να μου πει τι μπορεί να μου προσφέρει, ξέρω τι δεν θα μου πει"

NBA, Καμπάσο: "Είναι δύσκολο για μία ομάδα να μου πει τι μπορεί να μου προσφέρει, ξέρω τι δεν θα μου πει"
2022 AP PHOTO/CARLOS OSORIO

Ο Φακούντο Καμπάσο παραχώρησε συνέντευξη σε ισπανική σελίδα στην οποία αναφέρθηκε στον περιορισμένο του χρόνο στο ΝΒΑ αλλά και στην συνεχή προσπάθεια που πρέπει να καταβάλει για να κερδίσει τη θέση του στο παρκέ.

Η σεζόν με τους Ντένβερ Νάγκετς ολοκληρώθηκε για τον Φακούντο Καμπάσο, με τον Αργεντίνο πόιντ γκαρντ να μην έχει ενεργό ρόλο στο ροτέισον της ομάδας. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξη του στην ισπανική σελίδα "Pagina 12" ο χρόνος στο ΝΒΑ είναι κάτι που πρέπει να κερδίσει ο ίδιος, ενώ κατάλαβε τις αποφάσεις που πήρε ο προπονητής του.

Παράλληλα τόνισε πως το πρώτο πράγμα που έκανε μετά την ολοκλήρωση της σεζόν ήταν η αυτοκριτική του και αναφέρθηκε στο μέλλον του στη λίγκα το οποίο δεν ξέρει τι του επιφυλάσσει.

"Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν αυτοκριτική. Είχα ευκαιρίες, μερικές φορές τις εκμεταλλεύτηκα ειδικά στο πρώτο μέρος της σεζόν όταν μπορούσα να δώσω λύσεις στην ομάδα μου. Μετά όχι τόσο. Τότε ήταν που έβαλα τον εαυτό μου στη θέση του προπονητή μου και τον κατάλαβα απόλυτα. Αν η εναλλακτική λύση που βρήκε δούλευε καλύτερα, τότε γιατί να παίξω εγώ περισσότερο από τους άλλους; Όταν έκανα το βήμα για το ΝΒΑ το ήξερα πως ο χρόνος μου θα ήταν περιορισμένος".

Για το μέλλον του: "Είναι δύσκολο για μία ομάδα να μου πει ξεκάθαρα τι μπορεί να μου προσφέρει γιατί η σεζόν στο ΝΒΑ είναι ρευστή. Ξέρω ωστόσο τι τι δεν θα έρθουν να μου πουν. Δεν θα μου πουν ότι με θέλουν για βασικό, δεν περιμένω κάτι τέτοιο. Πιστεύω πως σε όποια ομάδα και να πάω θα συνεχίσω να παλεύω για τον ρόλο μου και τον χρόνο μου. Δεν έχω την στάση να πηγαίνω και να ζητάω λεπτά ή ρόλο. Το αν θα παραμείνω στο ΝΒΑ εξαρτάται από το αν θα χτίσω την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου αλλά αξίζει να το παλέψω".

TAGS ΝΤΕΝΒΕΡ ΝΑΓΚΕΤΣ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ