NBA

NBA, Ίρβινγκ για Σίμονς: "Έχει αυτό το 'κάτι' διαφορετικό, να τον βοηθήσουμε να βγάλει τον καλύτερο εαυτό του"

Ο Μπεν Σίμονς με την προπονητική φανέλα των Νετς
Ο Μπεν Σίμονς με την προπονητική φανέλα των Νετς Ⓒ 2022 MATT SLOCUM/ ASSOCIATED PRESS

Οι Νετς συνεχίζουν με κάθε τρόπο να δείξουν την στήριξή τους στον Μπεν Σίμονς, με τον Καϊρί Ίρβινγκ να παίρνει την σκυτάλη από τον Στιβ Νας και να αποθεώνει τον Αυστραλό, σε μία προσπάθεια να τον βοηθήσουν να χαλαρώσει.

Οι Νετς πέρασαν ένα καλοκαίρι γεμάτο περιπέτειες λόγω των Κέβιν Ντουράντ, Καϊρί Ίρβινγκ και - λιγότερο - Μπεν Σίμονς. Με την προετοιμασία να έχει ξεκινήσει - και τον στόχο να είναι το πρωτάθλημα - ένα πράγμα είναι σαφές: Όλοι θέλουν να βοηθήσουν τον Μπεν Σίμονς να αισθανθεί άνετα.

Με τον Αυστραλό να χάνει όλη την περσινή σεζόν λόγω της άρνησής του να φορέσει την φανέλα των Σίξερς για ψυχολογικούς λόγους και κατόπιν να μην φοράει αυτή των Νετς μετά την ανταλλαγή λόγω τραυματισμού, το Μπρούκλιν θέλει να του δείξει ότι είναι στο πλευρό του. Την αρχή έκανε ο Στιβ Νας, αποκαλώντας τον "μοναδικό", πριν αναφέρει ότι δεν έχει σημασία ότι δεν σουτάρει από την περιφέρεια. Σειρά πλέον πήρε ο Ίρβινγκ.

Ο σταρ των Νετς κλήθηκε να μιλήσει για την πολυαναμενόμενη συνύπαρξή του με τον Σίμονς στην περιφέρεια της ομάδας και έσταζε μέλι για τον Αυστραλό. "Με το επίπεδο του ταλέντο του, το I.Q του και το κίνητρό του όλα είναι πιθανά" ανέφερε αρχικά ο Ίρβινγκ, για να προσθέσει: "Έχει αυτό το 'κάτι' διαφορετικό μέσα του. Πρέπει να τον βοηθήσουμε να βγάλει τον καλύτερο εαυτό του. Θέλουμε να πιάσει το μέγιστο των δυνατοτήτων του. Να πετύχει πράγματα στο παρκέ που δεν μπορούσε να κάνει στο παρελθόν και απλώς να περάσει καλά έχοντας ένα ήσυχο περιβάλλον γύρω του".

Κλείνοντας, ο Ίρβινγκ στάθηκε στα αγωνιστικά στοιχεία του Σίμονς και πώς μπορούν να συνυπάρξουν στο γήπεδο: "Το να έχεις έναν πόιντ γκαρντ με ύψος 2.11 μέτρα, επειδή και εγώ γκαρντ είμαι, είναι τρομερό. Θα είναι καλό να πάρουμε κάποιες στιγμές και την μπάλα από τα χέρια του, ώστε να τρέξει πιο άνετα στο γήπεδο. Θα χρειαστεί προφανώς χρόνος, αλλά έχουμε υπομονή και περιμένουμε από αυτόν να παίξει στο επίπεδο All Star που έχει παίξει στο παρελθόν".

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ