NBA

NBA, η Ένωση Διαιτητών απολογήθηκε για το no-call στον ΛεΜπρόν Τζέιμς: "Μας βαραίνει, θα έχουμε άυπνες νύχτες"

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς στην φάση που συζητήθηκε με το no-call των διαιτητών στο χτύπημα του χεριού του από τον Τζέισον Τέιτουμ
Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς στην φάση που συζητήθηκε με το no-call των διαιτητών στο χτύπημα του χεριού του από τον Τζέισον Τέιτουμ Ⓒ 2023 MICHAEL DWYER/ ASSOCIATED PRESS

Η Ένωση διαιτητών απολογήθηκε δημόσια μέσω twitter για το no-call πάνω στον ΛεΜπρόν Τζέιμς που στοίχησε την ήττα στους Λέικερς κόντρα στους Σέλτικς, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως αυτή η φάση θα βαραίνει τους διαιτητές για καιρό.

Το no-call των διαιτητών στο εξώφθαλμο φάουλ του Τζέισον Τέιτουμ στον ΛεΜπρόν Τζέιμς στο φινάλε της 4ης περιόδου στην νίκη των Σέλτικς επί των Λείκερς στην παράταση (125-121) δημιούργησε χαμό στο NBA και όχι μόνο.

Ο Άντονι Ντέιβις έκανε λόγο για... μ@λ@κίες και κλοπή, ο Πάτρικ Μπέβερλι είχε πάει κατά την διάρκεια του αγώνα με φωτογραφική μηχανή στους διαιτητές για να διαμαρτυρηθεί, οι διαιτητές παραδέχθηκαν μετά το ματς το λάθος τους. Μία ημέρα αργότερα ήρθε η απολογία της Ένωσης Διαιτητών μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο twitter, σε μία κίνηση που στο παρελθόν δεν έχει ξανασυμβεί ακόμα και όταν έχουν υπάρξει από αντίστοιχα μέχρι... χειρότερα σφυρίγματα, όπως όταν πριν από μερικές εβδομάδες υπήρχε η παραδοχή για εφτά (!) διαιτητικά λάθη σε αγώνα Λέικερς - Μάβερικς.

Αναλυτικά, το post των διαιτητών αναφέρει:

"Όπως όλοι, έτσι και οι διαιτητές κάνουν λάθη. Κάναμε ένα στο τέλος του χθεσινού αγώνα και αυτό μας δημιουργεί πόνο στο στομάχι. Αυτή η φάση θα μας βαραίνει και θα προκαλέσει άυπνες νύχτες καθώς προσπαθούμε να είμαστε οι καλύτεροι διαιτητές που μπορούμε".

Δείτε το σχετικό post:

TAGS NBA ΗΠΑ ΛΕΙΚΕΡΣ ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ